Antena Căutare

Anul 2018 nu aduce noroc pentru toate zodiile! Unii nativi au parte de perioade grele, cu ghinion și pierderi! Pe tine ce te așteaptă?

Nu mai e mult și urmează să intrăm în 2018! Se pare totuși că destinul a decis deja ce le așteaptă pe zodii. Ești pregătit să afli cum o vei duce anul viitor?

Nu mai e mult și urmează să intrăm în 2018! Se pare totuși că destinul a decis deja ce le așteaptă pe zodii. Ești pregătit să afli cum o vei duce anul viitor?

Astrele au pus gând bun doar unora dintre zodii. Iată mai jos care sunt previziunile horoscopului:

Berbec. Vei munci mult, dar vei avea parte și de rezultate pe măsură. Nu o să fie mereu ușor, dar norocul îți va surâde, dându-ți oportunități la care nu te-ai fi așteptat. Ai mai multă grijă la sănătate și la vicii, fiindcă s-ar putea să ai anumite probleme de sănătate. Evită cheltuielile mari.

Taur. O să fie un an plin de surprize pe toate planurile. Ai mare grijă la diferitele ispite ce ar putea să apară, mai ales în plan emoțional. Evită să te lași duși de val atunci când simți gelozie, furie sau răutate.

Gemeni. Anul 2018 o să fie unul ceva mai lejer decât cel anterior, fiindcă nu vei avea parte de multe stresuri. Totuși, e indicat să nu te lași dus de val.

Rac. Urmează un an greu pentru tine, fiindcă vei munci foarte mult. Dorințele tale depășesc cu mult capacitatea portofelului, așa că e indicat să te mai înfrânezi. Cu familia și cu prietenii de te vei înțelege bine și nu e exclus nici să te îndrăgostești.

Leu. Cu sănătatea o vei duce foarte bine, dar e bine să te mai și menajezi. Ai grijă însă la persoanele din jur, care vor încerca să te doboare.

Lege nouă pentru maşinile second hand! Ce li se pregătește românilor în perioada următoare

Fecioară. O vei duce ceva mai bine în anul 2018 și succesul pare să îți surâdă. Ai grijă însă la relațiile cu familia sau prietenii, căci lipsa de comunicare ar putea să aducă o situație de criză. Cu dragostea stai bine și la fel și cu banii.

Balanță. Urmează un an greu din toate punctele de vedere. Te vei simți mai mereu obosit și nervos, așa că este indicat să cauți relaxare și timp liber pentru tine.

Scorpion. Tentațiile vor fi la tot pasul, dar e indicat să le faci față și să dai dovadă de un spirit chibzuit. Nu vei avea parte de mulți bani, dar vei reuși să depășești orice obstacol.

Săgetător. Urmează un an bun pentru nativii acestei zodii, fiindcă vor avea parte de numeroase evenimente, reușite și câștiguri. Proiectele personale vor fi pline de succes și la fel de bine o vei duce și în plan emoțional.

Urmează o iarnă grea, ce va ține aproape cinci luni! Cum sună previziunea pentru perioada următoare

Capricorn. Ai putea să adopți un animal de companie ca să îți mai treacă din sentimentul de singurătate și să ieși din rutină. Evită marile cheltuieli. Cu sănătatea stai bine în 2018, dar nu și n dragoste.

Vărsător. Urmează un an palpitant, plin de surprize la tot pasul. Vei avea ocazia să te afirmi atât profesional, cât și în cadrul anturajelor. Nu e exclus să îți cunoști marea dragoste.

Pești. Nu mai duce grija altora în 2018 și ocupă-te mai mult de tine. Fă-ți planuri, fiindcă rezultatele vor fi de termen lung. Nu e exclus să crezi că ghinionul te urmărește la tot pasul, fiindcă nu toate perioadele vor fi bune pentru tine.

Și-a cumpărat un șarpe uriaș, iar reptila avea obiceiul să se așeze în spatele tinerei. Specialiștii au sfătuit-o să îl ... Laura Grigore, stewardesa care a salvat peste 200 de oameni: „Era noapte când am aterizat în apă! Trebuia să aleg între ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x