Antena Căutare

Apariţii EXTRATERESTRE în România! Uite de când ne SUPRAVEGHEAZĂ!

Există o serie de documente, precum Letopiseţul Moldovenesc, ce atestă faptul că în anul 1517 o cometă a apărut deasupra Ţărilor Române.

Există o serie de documente, precum Letopiseţul Moldovenesc, ce atestă faptul că în anul 1517 o cometă a apărut deasupra Ţărilor Române.

Ceea ce este cu adevărat incredibil este faptul că există nişte relatări ce vorbesc despre apariţi extratereştrilor pe teritoriul românesc încă din vremuri de demult.

În anul 1904, un bărbat a povestit cum a apărut pe cer o roată mare de foc. Straniul obiect a coborât pe pământ, iar din el a ieşit o fiinţă.

Câţiva ani mai târziu, oficialii au raportat faptul că în spaţiul aerian românesc au apărut numeroase obiecte zburătoare neidentificate, deasupra oraşelor Focşani, Brăila, Iaşi şi Târgovişte.

În 1967, localnicii din Berzeasca au văzut cum pe cer a apărut un triunghi bizar capabil să zboare. La un an, acesta a apărut şi în Banat, unde a fost observant de numeroşi meteorologi şi ingineri.

În apropiere de Bâlea Lac, în toamna anului 1978 se pare că au fost atacaţi numeroşi militari aflaţi în zonă. Mărturiile acestora sunt cutremurătoare.

În 2007 s-a întâmplat ceva cu adevărat misterios în Câmpia Turzii. În timpul unui zbor de antrenament se pare că avionul a suferit grave avarii, în urma contactului cu patru obiecte neidentificate.

Ai avut un DEJA VU sau un vis straniu? Uite ce se întâmplă cu tine!... "Au ascuns totul, dar ADEVĂRUL era acolo"! Descoperire incredibilă pe MARTE!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x