Antena Căutare

Țara ce a pus pe jar lumea de pretutindeni! Aici există patru limbi oficiale și buncăre pentru întreaga populație!

Există o țară despre care se spune că a pus pe jar întreaga lume. Statul respectiv se poate lăuda cu lucruri ieșite din comun, la care alte țări nici nu visează.

Există o țară despre care se spune că a pus pe jar întreaga lume. Statul respectiv se poate lăuda cu lucruri ieșite din comun, la care alte țări nici nu visează.

Este vorba despre Elveția, cea care a reușit în ultima perioadă să producă agitație pe piețele financiare din toată lumea.
Puțini sunt cei care știu că în cazul declanșării unui război, statul deține buncăre capabile să găzduiască aproape întreaga populație, de aproximativ opt milioane de locuitori. Autostrăzile se pot transforma ăn piste de aterizare sau decolare, prin simpla îndepărtare a gardurilor dintre sensurile de mers.

Mai mult decât atât, este o țară cu patru limbi oficiale (germană, franceză, italiană, retroromană).

Se mai spune despre Elveția că deține tehnologie supersonică. Din cauza dimensiunii reduse a țării, piloții nu pot atinge viteza sunetului, motiv pentru care s-a realizat un acord cu Franța pentru a permite accesul în spațiul aerian vecin, pentru antrenamente.

Omenirea, în față cu un pericol major! „Tragedia se va produce, nimic nu va mai fi la fel!”... VIDEO ULUITOR! Un pește uriaș a înghițit un... rechin!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x