Antena Căutare

Arad: Eroul necuvantatoarelor: Un pompier a resuscitat o pisica intoxicata cu fum

Misiune incredibila la Arad, unde un pompier a salvat de la moarte o pisica intoxicata cu fum! Nu e gluma. Pompierul n-a avut suflet sa lase felina sa moara. Asa ca a facut. ce stia ca trebuie facut si cu oamenii. Motanul a fost resuscitat minute in sir si chiar a fost conectat la tubul cu oxigen. Pompierul nu s-a lasat pana nu l-a readus la viata.

Noua vieti par ca s-au dus intr-o clipa. Motanul cat un pumn abia mai respira. Are plamanii intoxicati cu fum.

“Am vazut ca are un slab ritm respiratoriu, practic 1 la 20 de secunde si mi-a venit ideea sa intervin rapid”, spune Adrian Avram, pompier. El e eroul care se arunca in foc si se lupta pentru fiecare viata.

“Ea fiind foarte grav intoxicata cu fum, i-am administrat oxigen din aceasta butelie pe care noi o avem in dotare, aparatele de respirat!”, explica pompierul curajos.

A reusit sa ii elibereze caile respiratorii, asa ca pisoiul cat un pumn a fost readus la viata.

A primit o noua viata, a primit si un nou nume: Tommy. Apoi a primit si un nou stapan. O tanara impresionata de povestea felinei a adoptat-o si a dus-o urgent la un medic veterinar. Verdictul: interventia pompierilor a fost inspirata, spun oamenii.

Nu e prima oara cand pompierul erou de la Arad salveaza un animal din foc.

Noul hit de pe Internet: "Harlem shake", melodia pe care se danseaza sub apa!... EXCLUSIV Daca nu ai incredere in partener, testeaza-l: are gena responsabila de infidelitate?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x