Antena Căutare

Au castigat la loterie dar au avut ghinion! Banii li s-au scurs printre degete

Atunci cand te loveste norocul si castigi la loterie parca toata lumea este a ta. Nu este si cazul unor "ghinionisti" care nu s-au ales cu nimic din marele premiu sau mai rau

Banii castigati rapid, fara prea mult efort, se scrug printre degete. Iar urmatoarele exemple confirma afirmatiile.

Suzanne Mullins nu a mai putut face fata datoriilor

In 1993, Suzanne Mullins a castigat la loterie si a optat pentru platirea anuala a taxelor. Din pacate, curand au aparut datoriile, folosind una dintre platile anuale ca garantie pentru un imprumut de 200.000 de dolari. Cum nu a reusit sa isi plateasca datoria, a fost data in judecata, instanta hotarand sa plateasca daune materiale in valoare de 154 de milioane de dolari. Mullins, insa, ramasese de mult timp fara fonduri.

Ibi Roncaioli a fost ucisa de sot dupa ce si-a cheltuit castigul de la loto

O situatie destul de complicata a avut loc in 1991, in Ontario, dupa ce Ibi Roncaioli a fugit cu premiul de 55 milioane de dolari pe care il castigase la loterie. Se pare ca Ibi i-a dat 2 milioane copilului pe care il avea cu un alt barbat. Sotul sau nu a suportat situatia, asa ca a otravit-o cu analgezice. Barbatul a fost gasit vinovat de omor din imprudenta si condamnat la inchisoare.

Evelyn Adams a jucat toti banii in cazinourile din Atlantic City

Evelyn Adams traieste astazi intr-un parc de rulote dupa ce a castigat de doua ori la loto suma de 5.4 milioane de dolari. Dupa cum ea insasi a marturisit, a “investit” banii in jocurile de noroc.

Michael Carroll si-a cheltuit toti banii pe cocaina, petreceri si prostituate

Un stil de viata desfranat l-a adus pe Michael Carroll in sapa de lemn putin dupa castigarea marelui premiu de 15 milioane de dolari. In 2002, Carroll a crezut ca norocul nu il va mai parasi, insa marea lui avere s-a dus pe cocaina si petreceri dezmatate.

Billy Bob Harrell Jr. a ajutat ce a ajutat pe altii, dupa care s-a sinucis

Predicatorul penticostal Billy Bob Harrell Jr. a castigat la loterie in 1997 suma de 31 de milioane de dolari. Si-a cumparat o ferma, sase case si cateva masini noi. Cum nu reusea sa ii refuze pe cei care ii solicitau ajutorul, banii s-au terminat destul de repede. Se pare ca, in cazul lui, banii chiar nu au adus fericirea. Peste cativa ani, Harrell a divortat, dupa care s-a sinucis.

Manuscrise apartinand unor personalitati marcante, scoase la licitatie. Cat costa o scrisoare marca Thomas Jefferson... Un cadou perfect pentru el...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x