Antena Căutare

Au făcut din autosabotare o artă! Zodiile care îşi vor rata viaţa dacă nu se schimbă!

Semnele zodiacului spun mai multe decât am vrea să acceptăm despre viaţa noastră. De la culorile sau mâncărurile pe care le preferăm în funcţie de ziua în care ne-am născut, până la legăturile de cuplu, de prietenie sau şansele de reuşită ori eşec pe parcursul existenţei.

Semnele zodiacului spun mai multe decât am vrea să acceptăm despre viaţa noastră. De la culorile sau mâncărurile pe care le preferăm în funcţie de ziua în care ne-am născut, până la legăturile de cuplu, de prietenie sau şansele de reuşită ori eşec pe parcursul existenţei.

Peştii
Peştii cu greu reuşesc să realizeze ce-şi propun, întrucât sunt cei mai slab motivaţi reprezentanţi din zodiac. De fapt, atunci când li se trasează câte o responsabilitate, nu ştiu pe ce uşă să iasă mai repede. Deşi îşi impun obiective măreţe în viaţă, preferă să viseze cu ochii deschişi, fără să facă mare lucru pentru a-şi atinge scopul.


Leul
Deşi este extrem de ambiţios, Leul îşi pierde rapid motivarea, dacă se află în anturajul nepotrivit. În cazul în care gaşca sau grupul de prieteni au alte ţinte sau nu au deloc vreun scop în viaţă, Leul tinde să renunţe la obiectivele personale sau uită repede de ele, preferând să petreacă tot mai mult timp cu persoanele care-i plac. În cazul în care reuşeşte să obţină o poziţie bună la job şi să câştige bine, faptul că îşi doresc să fie în centrul atenţiei şi niciodată mai prejos decât amicii lor îi fac să piardă banii printre degete.


Racii
Fiinţe extrem de sensibile şi empatice şi deopotrivă visătoare, cu ţeluri măreţe, Racii sunt pe cale să-şi piardă interesul pentru scopul lor în viaţă, dorind prea mult să-i ajute pe cei care au nevoie de ei. ”Salvarea” lor ar putea fi o intervenţie a uneia dintre persoanele pe care le-a ajutat, în semn de recunoştinţă pentru serviciul făcut.

Gemenii

Semnul tău este legat de Mercur, planeta copilăriei și a tinereții. Imaturi și duali, gemenii vor fi întotdeauna împărțiți între ludic și dorința de afirmare. Însă firea copilăroasă îi va trage tot timpul înapoi de la a-și atinge obiectivele în viață. Traseul lor va avea de suferit din cauza setei insațiabile de distracție.

Vărsătorii

Creativi și visători, vărsătorii au un singur țel în viață: să reușească. Își doresc prea mult să fie buni la ceva, însă se pierd în prea multe planuri și programări. Sunt depășiți de situație și nu au o strategie clară, tocmai din cauza faptului că sunt prea analitici și își fac extrem de multe scenarii, în loc să încerce să o apuce pe un drum.

Sursă: libertatea

Cocoșul castrat, delicatesă în țara noastră. Ești gata să scoți peste 70 de lei din buzunar, pentru un kilogram?... Din campion, om al străzii: Emil Arseniu. Doarme învelit într-o folie pentru că ploaia pătrunde nestingherită. Multe med...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x