Antena Căutare

ȘOCANT! Declarații sfâșietoare: "Au furat cadavrul copilului meu și îl folosesc la magie neagră"

Un caz ce te lasă fără cuvinte. Un bebeluș mort a fost furat din mormânt pentru a fi folosit pentru magie neagră, povestește mama îndurerată.

Un caz ce te lasă fără cuvinte. Un bebeluș mort a fost furat din mormânt pentru a fi folosit pentru magie neagră, povestește mama îndurerată.


Femeia din Pakistan locuiește în Anglia, împreună cu soțul ei. A dus pe lume primul lor copil, pe Eamon, care din păcate nu a trăit decât patru zile, din cauză că a fost născut prematur, și nu a supraviețuit.


Băiețelul a fost înmormântat în Pakistan, în cavoul familiei dintr-un cimitir de lângă Islamabad pentru ca rudele să-I poată vizita mormântul și să se roage pentru el. După ceva timp, familia a fost anunțată că trupul bebelușului a fost furat, iar cavoul a fost devastat de hoți.


Potrvit mamei, hoții au furat trupul micuțului pentru a-l folosi la magie neagră, o practică des utilizată în Pakistan. Părinții au anunțat autoritățile internaționale și speră că hoții vor înapoia trupul neînsuflețit al copilului.


Sursa: The Mirror

Săgetători, atenție la greșelile trecutului! Horoscopul pentru bani și carieră în perioada următoare... Dovada că DUMNEZEU EXISTĂ! O cruce a apărut pe cer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x