Antena Căutare

Au închiriat un apartament și ce au descoperit acolo le-a făcut să împacheteze rapid și să plece: „Ne simțim abuzate”

Două femei au închiriat un apartament în Copacabana, dar surpriza a fost una neplăcută când au aflat ce se ascundea într-un dulap.

Au inchiriat un apartament și ce au descoperit acolo le-a făcut să împacheteze rapid și să plece: „Ne simțim abuzate”

Instagram

Júlia Stoppa și Ana Lúcia au aflat după o săptămână în care au locuit în respectivul apartament că în dulap se afla o cameră de filmat, îndreptată direct spre patul în care au dormit cele două femei, de profesie tattoo artists.

Ce au făcut două femei după ce au aflat că sunt filmate cu camera ascunsă. Ce reacție au avut

Conform correiobrabraziliense.com.br, cazul a fost distribuit de cele două femei pe Instagram, după ce au mers la poliție.

Júlia Stoppa arată momentul în care soția ei, Ana Lúcia Guimarães, nu are încredere în lumina bizară a unei uși instalate în dulapul încastrat în camera casei. Lucru care le-a făcut pe cele două să investigheze.

Citește și: Creatura rară care a apărut pe Everest. Fotograful a capturat momentul care a făcut înconjurul lumii: „Fantoma de pe Himalaya”

„Am făcut o fotografie cu blițul telefonului meu mobil și a apărut o linie strălucitoare care semăna cu o cameră de filmat”, a spus Julia despre începutul investigației.

Acestea au deșurubat rama care acoperea puțin aparatul foto și au făcut marea descoperire care le-a uluit. Cele două femei au filmat momentul în care au făcut descoperirea și au postat videoclipul pe Instagram: „Uită-te aici! O cameră de înregistrare. Încotro era îndreptată? Spre patul dublu”, spune una dintre femei.

Citește și: Descoperirea pe care a făcut-o o tânără cu puțin timp înainte de căsătorie. Secretul rușinos care a ieșit la iveală despre bărbat

„Toate abuzurile trebuie expuse, astfel încât oamenii să fie atenți. Am văzut că toți cei care au văzut videoclipul urmau să verifice Airbnb și să caute o cameră. Acest lucru vă va oferi oportunitatea de a scăpa de un abuz imens cum am suferit noi. Pentru că am petrecut o săptămână expuse și abuzate, așa ne-am simțit”, se plânge Ana.

Cele două au făcut o plângere către platforma de unde au închiriat apartamentul și au fost despăgubite pentru trauma pe care au suferit-o locuind în acel apartament timp de o săptămână.

Descoperirea pe care a făcut-o o tânără cu puțin timp înainte de căsătorie. Secretul rușinos care a ieșit la iveală desp... Iluzia optică ce le-a dat bătăi de cap internauților. Ai găsit broasca din imagine? Puțini au văzut-o în doar 5 secunde...
Ana Bodea, despre succes și determinare: „Ca actor trăiești mai multe vieți într-una singură”
Ana Bodea este protagonista serialului Lia – Soția soțului meu, difuzat de Antena 1 și...
Horoscopul zilei de 7 februarie 2023. Gemenii trebuie să fie atenți la ce spun. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 februarie 2023 atrage atenția asupra comportamentului Gemenilor. Aceștia...
Parteneri
Horoscopul săptămânii 6 februarie – 12 februarie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x