Antena Căutare

Au mers mult prea departe? Iisus si Maria intr-un pat, reclama care a starnit controverse in lumea crestina!

Un bar din Noua Zeelanda a starnit controverse in lumea crestina. Cu un nume ca "Chapel Bar & Bistro" (t.r. capela), era de asteptat ca reclamele sa aiba teme religioase, insa imaginea cu Iisus si Maria, dormind intr-un pat ca dupa o noapte de betie, a starnit furia credinciosilor care considera reclama o blasfemie, potrivit Huffington Post.

"Chapel Bar & Bistro" este un local situat in Auckland, Noua Zeelanda, si, cu ocazia implinirii a noua ani de "nopti divine", patronii s-au gandit sa sarbatoreasca evenimentul intr-un mod neconventional. Atat de neconventional, incat a starnit controverse in lumea crestina, multi considerand campania ca fiind o blasfemie la adresa "bisericii lui Iisus si a preasfintei Sale mame, Maria".

In imaginea respectiva apare un barbat cu par lung, ravasit si aproape gol, cu "rusinea" acoperita de un cearceaf, care sta intr-un pat, in pozitia de pe cruce a lui Iisus. Alaturi de el sta o domnisoara, care pare a fi chiar "Sfanta Maria", ghemuita langa tanarul mahmur. Haine sunt azvralite prin camera si o cutie de pizza pe jumatate consumata zace langa pat.

"Daca esti un crestin devotat, pregateste-te sa iti pui mainile la ochi", avertizeaza publicatia BuzzFeed, care a numit imaginea respectiva "cea mai pacatoasa reclama a saptamanii".

Insa au fost si persoane care au gasit imaginea mai degraba "desteapta", decat controversata. "Desi reclama barului "Chapel" poate fi considerata o blasfemie, din cauza modului hedonist in care sunt prezentati Iisus si mama Sa, Maria, ea este de fapt chiar foarte creativa", este de parere Meghan Young, redactor al site-ului Trend Hunter.

Insa patronii spun ca inca de la deschiderea barului, in 2005, reclamele au mers pe acelasi tipar. De exemplu, ultimul afis de promovare ilustreaza chipurile lui Iisus si Mariei, insa cu o pizza in loc de aura specifica sfintilor.

Nu rata GALERIA FOTO de mai sus!

Foto: Huffington Post

Transhumanta in Spania, la un alt nivel: Ciobanii iberici au defilat cu oile chiar prin centrul Madridului!... O capra din India costa cat un Lamborghini. Vezi de ce valoreaza atat de mult!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x