Antena Căutare

Au rămas cu gura căscată când au auzit că vine Apocalipsa pe 23 aprilie 2018. Realitatea e mult diferită!

Cumva, teoriile conspiraționiste cu Planeta Nibiru care spun că aceasta va aduce apocalipsa își croiesc mereu drum din blogurile obscure spre zona mainstream. Aceste teorii au apărut prima oară în 1995. Ele sunt mereu „demonstrate” prin interpretări trase de păr ale textelor biblice.

Cumva, teoriile conspiraționiste cu Planeta Nibiru care spun că aceasta va aduce Apocalipsa își croiesc mereu drum din blogurile obscure spre zona mainstream.

Aceste teorii au apărut prima oară în 1995. Ele sunt mereu „demonstrate” prin interpretări trase de păr ale textelor biblice și prin presupunerea că NASA ori nu a detectat planeta misterioasă, ori a reperat-o și caută să păstreze secretul.

Apelurile care ți-au dat bătăi de cap vor fi istorie! Google a anunțat o măsură extremă contra lor!

Mai nou, numerologul și conspiraționistul David Meade a găsit un pasaj în Biblie căruia i-a atribuit propriile lui înțelesuri. Pasajul sună cam așa: „Şi s-a arătat în cer un semn mare: o Femeie îmbrăcată în soare; avea luna sub picioarele ei, iar pe cap o coroană de douăsprezece stele. Ea era însărcinată; striga în chinurile naşterii, frământându-se să nască”.

Nimeni n-a observat asta la șeful Facebook! Avea răspunsul bombă pe care nu a avut ocazia să-l dea!

Meade crede că paragraful reprezintă „Leul și tribul lui Iuda” și Extazul – credința că Iisus Hristos îi va aduce pe credincioși în paradis după o perioadă de necazuri pe pământ, care precede apocalipsa. Mai mult, a început să anunțe pe oricine îl crede că pe 23 aprilie, Planeta Nibiru va apărea deasupra Pământului și că va aduce Extazul mai devreme menționat. Acesta, conform lui Meade, se va manifesta prin erupții vulcanice, cutremure, tsunamiuri și alte cataclisme cauzate de forțele gravitaționale ale lui Nibiru.

Află toate detaliile unei conspirații care nu dispare deloc de pe net

Vineri 13, zi cu ghinion și superstiții despre moarte. Ce nu trebuie să faci... Cele mai neobișnuite job-uri te lasă fără cuvinte! Unele dintre ele există și în România și au salarii colosale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x