Antena Căutare

Au rămas cu gura căscată când au auzit că vine Apocalipsa pe 23 aprilie 2018. Realitatea e mult diferită!

Cumva, teoriile conspiraționiste cu Planeta Nibiru care spun că aceasta va aduce apocalipsa își croiesc mereu drum din blogurile obscure spre zona mainstream. Aceste teorii au apărut prima oară în 1995. Ele sunt mereu „demonstrate” prin interpretări trase de păr ale textelor biblice.

Cumva, teoriile conspiraționiste cu Planeta Nibiru care spun că aceasta va aduce Apocalipsa își croiesc mereu drum din blogurile obscure spre zona mainstream.

Aceste teorii au apărut prima oară în 1995. Ele sunt mereu „demonstrate” prin interpretări trase de păr ale textelor biblice și prin presupunerea că NASA ori nu a detectat planeta misterioasă, ori a reperat-o și caută să păstreze secretul.

Apelurile care ți-au dat bătăi de cap vor fi istorie! Google a anunțat o măsură extremă contra lor!

Mai nou, numerologul și conspiraționistul David Meade a găsit un pasaj în Biblie căruia i-a atribuit propriile lui înțelesuri. Pasajul sună cam așa: „Şi s-a arătat în cer un semn mare: o Femeie îmbrăcată în soare; avea luna sub picioarele ei, iar pe cap o coroană de douăsprezece stele. Ea era însărcinată; striga în chinurile naşterii, frământându-se să nască”.

Nimeni n-a observat asta la șeful Facebook! Avea răspunsul bombă pe care nu a avut ocazia să-l dea!

Meade crede că paragraful reprezintă „Leul și tribul lui Iuda” și Extazul – credința că Iisus Hristos îi va aduce pe credincioși în paradis după o perioadă de necazuri pe pământ, care precede apocalipsa. Mai mult, a început să anunțe pe oricine îl crede că pe 23 aprilie, Planeta Nibiru va apărea deasupra Pământului și că va aduce Extazul mai devreme menționat. Acesta, conform lui Meade, se va manifesta prin erupții vulcanice, cutremure, tsunamiuri și alte cataclisme cauzate de forțele gravitaționale ale lui Nibiru.

Află toate detaliile unei conspirații care nu dispare deloc de pe net

Vineri 13, zi cu ghinion și superstiții despre moarte. Ce nu trebuie să faci... Cele mai neobișnuite job-uri te lasă fără cuvinte! Unele dintre ele există și în România și au salarii colosale...
Zodii care iubesc persoana greșită pe 3 aprilie 2023. Nativii care au probleme pe plan amoros
Inima poate știe ce vrea, dar uneori cealaltă persoană nu simte același lucru. Ultimul lucru...
Horoscopul zilei de 3 aprilie 2023. Racii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 aprilie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Coafuri din anii ’70 care sunt iar la modă. La ce tunsori s-au întors femeile din lumea întreagă
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x