Antena Căutare

Au trimis-o la radiografie, iar medicii au rămas șocați de ceea ce au găsit în corpul femeii. Nu este singura care a pățit așa ceva!

Doctorii au găsit instrumente și multe lucruri ciudate în corpurile pacienților, dar acest lucru vă va uimi. Un doctor a găsit un dispozitiv GPS în corpul unei femei.

Doctorii au găsit instrumente și multe lucruri ciudate în corpurile pacienților, dar acest lucru vă va uimi. Un medic a găsit un dispozitiv GPS în corpul unei femei.

Femeia a ajuns la spital după ce i-a venit rău. Medicii au trimis-o la radiografie și acolo au descoperit că avea implantat un dispozitiv tip GPS și era urmărită în permanență.

Pacienta a fost de fapt o victimă a traficului de ființe umane și acesta a fost motivul pentru dispozitivul care avea aproximativ aceeași dimensiune ca un chip RFID folosit în mod obișnuit pentru a marca animalele.

Traficul de ființe umane este în creștere în orașele din întreaga lume care vând femei pentru exploatare sexuală. Este o boală comercială cunoscută a societății.

EleSondra DeRomano a fost una dintre victimele care a suferit una dintre cele mai îngrozitoare experiențe ale traficului de ființe umane. Ea a fost forțată să ofere favoruri sexuale bărbaților timp de aproape 18 luni, după care, din fericire, a scăpat. Ea a trăit de fapt să-i povestească povestea.

Foto: trendingposts

Foto. Aşa arată cel mai mic prematur care a supravieţuit. S-a născut la 21 de săptămâni şi avea doar 425 de grame... Un cunoscut om de știință din Germania a spus lucrurilor pe nume: "Sunteți singura țară din Europa care are istoria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x