Antena Căutare

Băieţilor, visul vostru a devenit realitate! Prima aplicaţie din lume care te ajută să vezi prin haine! VIDEO

De azi eşti un adevărat Superman! Prima aplicaţie cu care poţi să te uiţi prin haine a fost îmbunătăţită considerabil! Are "updaturi" prin care poţi naviga după voia inimii printre imagini interzise!

De azi eşti un adevărat Superman! Prima aplicaţie cu care poţi să te uiţi prin haine a fost îmbunătăţită considerabil! Are "updaturi" prin care poţi naviga după voia inimii printre imagini interzise!
Aplicaţia se numeşte Moosejaw X-Ray App şi a fost lansată împreună cu o revista concepută special pentru a vedea dincolo de hainele fetelor sexy care pozează acolo.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De exemplu, dacă o fată apare în revista îmbrăcată în tricou şi blugi, cu aplicaţia Moosejaw poţi vedea direct lenjeria intimă.

A început disperat să izbeacă piatra cu toporul. La doar câteva ore după gestul lui, oamenii au început să plângă... Ești tot timpul conectat la Facebook? Vezi la ce riscuri te expui. Nu e de joacă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x