Antena Căutare

Barbatii raman naivi: 90% dintre ei cred ca femeile sunt frumoase fara niciun pic de efort

Peste 90% dintre barbati cred ca partenerele lor de viata sunt frumuseti naturale si nu folosesc diverse trucuri pentru a arata bine. In schimb, numai o treime dintre femei au acelasi punct de vedere.

Potrivit unui sondaj realizat in Marea Britanie, citat de Daily Mail, barbatii inca stiu foarte putine lucruri in materie de frumusete feminina. Cei mai multi dintre ei cred ca femeile se nasc pur si simplu frumoase si nu iau in calcul toate ritualurile de infrumusetare prin care trec partenerele lor pentru a arata bine.

25% dintre femeile care au participat la acest studiu ii contrazic pe barbati si recunosc ca au cel putin un secret de frumusete. De asemenea, 23% dintre ele au marturisit ca nimeni nu stie toate procesele prin care trec pentru a fi cat mai frumoase.

Printre trucurile de frumusete exista si unele de care femeile se simt jenate, epilatul fiind primul dintre ele. Teama ca partenerul sa le observe parul de la subrat, picioarele butucanoase sau firele albe de par le dau batai de cap doamnelor si domnisoarelor.

Foto: ehow.com

Japonezii construiesc un sistem de prevenire a efectelor tsunami-urilor... Se stinse Antisa, cel mai batran om din istorie. Avea 132 de ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x