Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Beyonce și-a găsit cel mai mare rival! Chico, o pasăre cu un timbru vocal impresionant, a fost filmată în timp ce fredona unul dintre cele mai faimoase hituri ale cântăreţei

Cântăreaţa Beyonce şi-a găsit cel mai mare rival - un papagal de la o grădină zoologică din Anglia. Chico, o pasăre cu un timbru vocal impresionant, a fost filmată în timp ce fredona unul dintre cele mai faimoase hituri ale cântăreţei, notează Observatornews.

„If I Were a Boy” este o piesă înregistrată de cântăreața americană Beyoncé, de pe al treilea album de studio I Am ... Sasha Fierce (2008).

„If I Were a Boy” a fost scris de BC Jean și Toby Gad, care s-au ocupat și de producția sa alături de Beyoncé. Inspirată de destrămarea unei relații romantice, piesa a fost înregistrată inițial de Jean, dar casa de discuri a respins-o.


Beyoncé și-a înregistrat apoi propria versiune. Jean a fost supărată când a aflat că Beyoncé a lansat-o ca single, dar în cele din urmă au ajuns la un acord, potrivit Wikipedia.


Columbia Records a lansat „If I Were a Boy” la radio din SUA pe 8 octombrie 2008, ca un album dublu A-side alături de „Single Ladies (Put a Ring on It)” ca single-uri principale. Cele două melodii au prezentat contrastul dintre personalitatea lui Beyoncé și personajul ei agresiv pe scenă, Sasha Fierce. O versiune spaniolă a piesei, intitulată „Si Yo Fuera un Chico”, a fost lansată digital în Mexic și Spania.

Beyonce, piesă manifest pentru femeile de culoare

Beyonce a lansat recent o piesă nou-nouță, prima în care o aduce în prim plan pe fiica sa, Blue Ivy. Melodia se dorește a fi un manifest pentru femeile de culoare, iar videoclipul găzduiește nume celebre de femei de culoare, precum Naomi Campbell, actrița Lupita Nyong'o sau Kelly Rowland, fosta colega de trupă din Destiny's Child.

"Brown Skin Girl" se numește noul cântec semnat Beyonce, un featuring cu Blue Ivy și cu rapperul SAINt JHN, în care cântăreața de renume mondial trage un semnal de alarmă asupra rarismului, prezentând pielea ciocolatie ca având unicitate și o frumusețe aparte. Mai mult, Beyonce încurajează fiecare femeie, prin mesajul piesei sale, să aibă încredere în ele, indiferent de etnie, rasă sau culoare a pielii.

Vezi videclipul piesei --------> AICI

Recomandari