Antena Căutare

Bloggeri din toată lumea, chemați să promoveze România! Pălinca și vișinata le-au dat gata pe vedetele din mediul online

Ţara noastră-i o comoară, pe care - în ultimele 12 zile - au descoperit-o şi 50 de bloggeri din toată lumea! Proiectul Experience România şi-a propus să aducă pe meleagurile noastre nume cunoscute din social media internaţională cu scopul clar de a promova turismul în România.

Ţara noastră-i o comoară, pe care - în ultimele 12 zile - au descoperit-o şi 50 de bloggeri din toată lumea! Proiectul Experience România şi-a propus să aducă pe meleagurile noastre nume cunoscute din social media internaţională cu scopul clar de a promova turismul în România. Cum era de aşteptat, oraşele noastre şi mâncarea tradiţională şi-au făcut o mulţime de fani. Iar pălinca sau vişinata au şanse mari să ne devină cele mai bune recomandări.

Peisaje uimitoare, delicatese locale şi multe fotografii! Cam aşa se rezumă experienţa românească pentru cei 50 de bloggeri de turism din America, America de Sud, SUA, India şi Europa, veniţi să cunoască Ţara lui Dracula.

„Înainte să vin am avut altă părere, dar după ce am venit, mi-au plăcut oamenii, mâncarea care e gustoasă şi natura fabuloasă. Şi sunt atâtea castele frumoase şi locuri interesante de vizitat încât cred că toata lumea ar trebui să vină aici”, a declarat Lenka Josefiova.

Bucătăria românească i-a vrăjit pur şi simplu pe cei mai mulţi dintre musafirii străini şi este primul lucru pe care l-au remarcat cei veniţi pentru prima dată în vizită. Cum sunt şi Alberto, din Spania, sau Ana, din Australia, ambii bloggeri cunoscuţi în lumea întreagă.

Călătoria bloggerilor de turism s-a terminat la București cu o petrecere de rămas bun.

Acum 64 de ani, Walt Disney a creat universul copilăriei... La scurt timp, Disneyland urma să devină gigantul divertisme... Din cauza secetei peste două milioane de oameni nu pot folosi apa curată. Aceștia au voie doar o dată pe săptămână la r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x