Antena Căutare

Blondele, ciorba de burta si carnatii vor deveni istorie in 90 de ani

Blondele vor deveni o raritate in Romania, iar ciorba de burta si carnatii se vor gasi cu greu pe masa noastra. In mai putin de 100 de ani, trasaturile fizice si obiceiurile alimentare ale romanilor se vor schimba din cauza ca si vremea se va schimba radical.

Conform specialistilor in meteorologie, Romania nu va mai avea iarna, ci doar un sezon foarte cald. Schimbarile climaterice vor duce la modificari ale aspectului fizic al romanilor. Peste 90 de ani, persoanele bonde cu pielea deschisa vor fi o raritate. Pentru ca Soarele stimuleaza organismul sa produca melanina, iar in tara noastra va fi vara tot timpul, vom vedea pe strada numai oameni bruneti.

Din cauza acumularilor de radiatii ultraviolete, nu numai ca vom fi mai pigmentati, dar vom avea si o piele cu un aspect imbatranit. Riscul aparitiei melanomului va creste si el considerabil din cauza schimbarilor climaterice.

Dieta se va modifica si ea in functie de temperatura, iar romanii isi vor lua adio de la produsele traditionale din porc si de la preparatele prajite. Cerealele integrale, pastele integrale si orezul vor face parte din alimentatia noastra in mai mare masura, la fel ca pestele sau fructele si legumele proaspete.

Foto: Intact Images

Cum arata cel mai scump apartament din New York... Afla ce inseamna munca din spatele meseriei de designer!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x