Antena Căutare

Oracolul de la Vrancioaia! O broasca testoasa ar fi prezis cu doua zile inainte cutremurul de duminica!

Cu ochii pe broasca testoasa, cea care ar fi anuntat cutremurul de duminica dimineata. Nu e o broasca oarecare, ci chiar cea de la Observatorul Sesimologic Vrancioaia. Testoasa a refuzat mancarea. Ar fi putut fi semnul dinaintea seismului. Un semn care, daca se va repeta, va bate stiinta. Aparatura specialistilor anunta cutremurul cu doar 40 de secunde inainte.

Doua zile a refuzat hrana, inainte de momentul in care a avut loc cutremurul. Ar putea fi o simpla coincidenta sau semnul dinaintea unui cutremur.

Reactia ciudata a testoasei, cu doua zile inainte de cutremurul de duminica dimineata, a devenit tema de dezbatere pe toate ulitele satului.

Seismologii iau insa in serios comportamentul animalelor. La Observatorul din Vrancioaia, broscuta mai are si alti colegi necuvantatori, papagali si pesti. La cutremure mari, papagalii au inceput sa cante, iar pestii dau sa iasa din acvariu.

Meniul preferat al broscutei seismolog este pe baza de rame, iar astazi a infulecat destule. Ceea ce ar insemna in noua teorie ca, cel putin, in urmatoarele doua zile suntem in siguranta.

Testoasa va fi atent monitorizata, la fel ca undele seismice. Cine stie, poate broscuta va ajuta mai mult decat stiinta. Si-ar putea deveni un profet cel putin la fel de cunoscut ca Phill, faimoasa cartita care prevesteste cat de lunga va fi iarna.

Sase tineri de la centrul de reeducare Buzias au construit o masina de teren!... Observator Special: O octogenara din Bucuresti, campioana mondiala la alergat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x