Antena Căutare

Campionatul mondial de aruncare cu telefonul mobil si-a desemnat castigatorii

Sportivii finlandezi nu s-au intors cu prea multe medalii de la Jocurile Olimpice de la Londra, dar si-au luat revansa la campionatul mondial de aruncare cu telefonul mobil. Aceasta disciplina sportiva a fost inventata acum 12 ani si se bucura de mare succes, chiar daca nu are sanse mari sa devina proba olimpica.

Finlandezii au transformat aruncarea cu telefonul mobil intr-un sport cu trei probe: distanta, stil de aruncare si juniori. Campionatul din acest an a atras participanti din toata lumea, multi dintre ei veniti in Finlanda doar din curiozitate.

Proba feminina a campionatului de aruncare cu telefonul mobil a fost castigata de o atleta aflata la prima participare, dar care a practicat aruncarea ciocanului timp de 10 ani. Titlul masculin i-a revenit unui tanar care nu s-a antrenat prea mult si a marturisit ca a baut bine cu o zi inainte de concurs.

Telefoanele folosite in cadrul competitiei au fost oferite de comapna Nokia si au fost ulterior reciclate. Obiectivul campionatului din Finlanda este sa promoveze reciclarea telefoanelor mobile care, daca sunt aruncate la intamplare, pot polua grav mediul inconjurator.

O chinezoaica a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume la Miss World 2012... Romania mai are un milionar. Premiul la Loto 6/49 a fost castigat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x