Căutare Live

Ca-n „Jake și vrejul de fasole”. Un mexican este singurul om al planetei care nu a cules ce a semănat!

A găsit o pungă cu semințe de culoare verde și s-a hotărât să le planteze. Nu mult mai târziu, rezultatul l-a surprins

După ce a găsit semințele, le-a plantat în grădina sa, la distanță una de alta, fără să bănuiască ce urma. Câteva săptămâni mai târziu, ceva verde a răsărit.

Când a privit mai bine, și-a dat seama că grădina lui se umpluse de castravete mexican (cucamelon), fruct care arată întocmai ca un pepene roșu, numai că este mic cât o prună, iar gustul său este asemănător cu cel al castraveților, conform topinspired.com, citat de realitatea.net.

Aceste plante nu au nevoie decât de multă apă, cresc repede, iar rădăcinile lor pot fi depozitate în loc uscat o perioadă și replantate, pentru o cantitate și mai mare de pepeni.

Unică în lume! O ”soră” de-a lui Ceaușescu a fost PRIMA DOAMNĂ, de două ori, în două țări diferite!!!... Luna plină va afecta toate zodiile! Află ce ți-au pregătit astrele în următoarea perioadă! (VIDEO)...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri