Antena Căutare

Mărturisirile sfâșietoare ale unei femei al cărei soț a pretins că are cancer: ”Mi-a furat ani de zile din viață!” Ce pedeapsă ”divină” a primit bărbatul 

O femeie al cărei soț a pretins că are cancer a trecut prin momente cumplite și mărturisește acum că ”i-au fost furați ani întregi din viață”.

O femeie al cărei soț a pretins că are cancer a trecut prin momente cumplite și mărturisește acum că ”i-au fost furați ani întregi din viață”.

Lucy Witchard a mărturisit că David Carrol, în vârstă de 35 de ani, i-a spus că are leucemie atunci când s-au cunoscut, în 2006. S-au căsătorit în 2011, însă viața lor s-a bazat numai pe minciuni, întrucât bărbatul a pretins ani de zile că are cancer.

În timpul celor patru ani de căsnicie, bărbatul a mințit-o că are cancer de stomac și prostată, însă ulterior a recunoscut că a mințit.

Ba mai mult, femeia a mărturisit că a intrat să intre la bănuieli atunci când el nu accepta să-l însoțească la sesiunile de chimioterapie, iar mai apoi spunea că se simte mai bine.

”Mi-a spus ”Te protejez de toate asta, devin prea emoțional dacă ești și tu acolo.” Când l-am întrebat ce fel de tratament urmează, m-a amenințat că mă părăsește și mi-a spus că relația noastră n-ar funcționa dacă nu am încredere în el.”, a povestit femeia pentru BBC.

Totul a ieșit la iveală după ce bărbatul s-a arătat mai entuziasmat de a merge în vacanță decât de a urma tratamentul de cancer. Atunci a fost momentul în care femeia l-a confruntat.

”A încercat să pună un coleg de muncă să mă sune și să pretindă că e medicul lui.”, a povestit femeia care a mărturisit că atunci a fost momentul în care a realizat că relația lor s-a încheiat.

Tânăra s-a arătat ”devastată și sfâșiată de durere”, mai ales că mama ei îi împrumutase o sumă importantă de bani pentru tratament.

Cei doi au divorțat, iar tânărul a fost condamnat la închisoare cu suspendare, însă viața a fost grea cu el, întrucât ulterior, în timpul unui meci el a fost rănit și a ajuns la spital. Acolo, medicii au descoperit că suferea de o formă de leucemie, motiv pentru care clubul la care lucra a organizat o strângere de fonduri pentru ajutorarea acestuia.

Avertisment ONU fără precedent: „Următorii ani sunt cei mai importanţi din istorie”. Ce se întâmplă în România... Maria Ghiorghiu, o nouă profeție cutremărătoare: ”Omenirea va trece prin momente grele!” Ce se va întâmpla în următoarea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x