Antena Căutare

Când a văzut ce a făcut logodnica lui la petrecerea burlăcițelor, a anulat imediat nunta: „Mi-a fost milă de ea maximum zece minute”

O nuntă a fost anulată, după ce viitorul mire a aflat ce făcuse logodnica lui în timpul petrecerii burlăcițelor. Furios, bărbatul, dar și familia acestuia, refuză să se mai gândească la femeia cu care a avut o relație de patru ani.

O nuntă a fost anulată, după ce viitorul mire a aflat ce făcuse logodnica lui în timpul petrecerii burlăcițelor. Furios, bărbatul, dar și familia acestuia, nici nu mai vrea să audă de femeia cu care a avut o relație timp de patru ani.

În ultima noapte de burlăcie se spune că orice este permis. Aproape orice. Pe un site dedicat celor răniți în dragoste, un bărbat anonim și-a împărtășit povestea.

Era logodit de șase luni. Cu câteva zile înainte de nuntă, logodnica lui și-a organizat petrecerea burlăcițelor, chiar la ei acasă. Tânărul, în vârstă de 28 de ani, a acceptat să își petreacă noaptea acasă la niște prieteni. Și-a rugat viitoarea mireasă un singur lucru: să aibă grijă de câinele lui.

Câteva ore mai târziu, la cinci dimineața, bărbatul a primit un telefon. Cuvintele femeii erau înecate în lacrimi. „Era disperată, îmi tot spunea că pățise ceva câinele. Mi-am dat seamă că era beată, așa că i-am zis să cheme un taxi și să-l ducă la spitalul veterinar și că o să ne întâlnim acolo. Când am ajuns, părea că plângea de ore întregi. Nu mai putea să vorbească. Câinele era viu, dar în stare gravă. Mi-a fost milă de prietena mea vreo zece minute.”

Bărbatul a aflat că starea în care se afla câinele său era numai și numai vina logodnicei sale. „Medicul veterinar mi-a spus că primise alcool și bomboane de ciocolată.”

Cum au ajuns acasă, tânărul i-a spus că nunta este anulată și că nu vrea să o mai vadă niciodată. Șocată, femeia a încercat să își ceară scuze, fără succes Câteva ore mai târziu, avea bagajele făcute și pleca din casa în care locuise aproape patru ani.

Un cățeluș viteaz a salvat viața unui bebeluș abandonat de părinți într-un parc! „Dădea din mânuțe și din picioare, dar ... Spune-mi ce vezi ca să-ți spun ce fel de om ești! Primul lucru pe care îl identifici în imagine spune multe despre carac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x