Antena Căutare

Când arăta așa, credea că va rămâne singură pentru totdeauna. Cum arată Sarah Doehler acum, cu trup de model

Sarah Doehler, de 33 de ani, s-a temut că va rămâne singură pentru totdeauna din cauza greutății sale. Acum e căsătorită și are un corp de model.

Sarah Doehler, lenjerie neagra, inainte sa slabeasca Galerie
Sarah Doehler era atât de nefericită din cauza greutății sale încât credea că o să rămână singură pentru totdeauna | Profimedia

Sarah Doehler, în vârstă de 33 de ani, din Gilbert, Arizona, s-a temut că va rămâne singură pentru totdeauna și a refuzat să iasă din casă timp de ani de zile.

După o operație de bypass gastric, corpul femei s-a transformat complet și și-a găsit și perechea, alături de care pare foarte fericită, scrie Daily Mail.

Cum arată acum femeia care se temea că va rămâne singură pentru totdeauna

Sarah a recunoscut că a început să aibă probleme cu mâncarea de la vârsta de 12 ani. Obișnuia să nu mănânce deloc în timpul zilei și noaptea se furișa în bucătărie și mânca până i se făcea rău.

Vezi cum arată Sarah Doehler după transformarea spectaculoasă în GALERIA FOTO

După 25 de ani, atinsese greutatea de aproape 100 de kg și a petrecut mai mulți ani doar în casă, evitând interacțiunea socială cu oamenii aflați în afara cercului ei de prieteni și familie.

Citește și: Familia o certa că e prea grasă, dar după ce a slăbit 55 de kilograme nimeni n-a mai vrut să discute cu ea. Care e motivul

Mai mult, ea credea că va rămâne singură pentru totdeauna, pentru că nu reușea să slăbească. În urmă cu doar câțiva ani, ea a apelat la ajutorul unei operații ce i-a redus mărimea stomacului.

În acest moment, Sarah a găsit un echilibru sănătos în viața ei - mânăncă în jur de 2.000 de calorii pe zi și face multă mișcare. După ce i s-a transformat corpul, femeia l-a cunoscut pe soțul ei actual, Mark.

”Am crescut în New Jersey cu un frate mai mare și părinți care erau foarte atenți să mănânce sănătos, dar întotdeauna m-am simțit ciudată pentru că aveam probleme cu greutate și am început să mănânc foarte nesănătos când era adolescentă,” a declarat Sarah.

”Făceam echitație, așa că eram activă, dar kilogramele se tot strângeau,” a continuat ea. ”Când am părăsit echitația, am continuat să mă îngraș și m-am trezit că aveam aproape 100 de kg, cu anxietate și depresie.”

”Am încercat toate dietele posibile, dar făceam un pas înainte și trei înapoi. Dieta mea nesănătoasă a devenit zilnică și o țineam secretă.”

Stilul de viață nesănătos și-a pus amprenta asupra lui Sarah, care ajunsese să refuze să iasă din casă din cauza impactul mintal pe care îl avea greutatea.

”De-a lungul anilor, mi-a fost greu și am luat medicamente pentru diferite probleme mintale. Am încercat pastile de dietă, dar nimic nu a funcționat,” a continuat ea. ”Am avut noroc că oamenii din jurul meu nu m-au făcut niciodată să mă simt mai puțin pentru că deja eram foarte dură cu mine.”

Citelte și: Zach Moore avea 226 de kilograme și bea 4 litri de suc pe zi. Apoi a ajuns la 66 de kilograme, fără sală! Cum a reușit

După ce a atins greutatea de aproape 100 de kg, Sarah s-a decis să se opereze și și-a redus mărimea stomacului cu 85%. Pentru următoarele 6 luni, Sarah a consumat doar 800 de colarii pe zi și a început să meargă la sală.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x