Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Filmare-bombă cu camera ascunsă! Bărbatul care a văzut-o pe Luiza în viață a VORBIT! „I-am spus că...”

Ies la iveală noi informații bombă despre cazul Caracal și Gheorghe Dincă, criminalul care a șocat întreaga țară! Un martor important din anchetă a făcut dezvăluiri șocante despre modul în care decurg lucrurile la Caracal!

Ies la iveală noi informații bombă despre cazul Caracal și Gheorghe Dincă, criminalul care a șocat întreaga țară! Un martor important din anchetă a făcut dezvăluiri șocante despre modul în care decurg lucrurile la Caracal!

CRIMELE DE LA CARACAL. Este vorba despre bărbatul bănuit că ar fi fost ultimul care a văzut-o pe Luiza Melencu în viață, cu puțin timp înainte ca aceasta să se urce în mașina lui Gheorghe Dincă, în umră cu câteva luni.

CRIMELE DE LA CARACAL. Omul spune că a dat declarații peste declarații, atât polițiștilor, cât și avocatului familiei Melencu, Tonel Pop. Totuși, acesta este extrem de supărat și a dezvăluit detalii șocante despre ancheta crimelor de la Caracal.

"Am dat declarații peste declarații - am dat patru și cu una, cinci. I-am dat lui Tonel la bunică-su în curte și i-am spus cum s-a prezentat, cum era fata. Ziua mea de muncă cine mi-a plătit-o?

Eu am plecat din timpul muncii, din construcții și mi-a dat voie șeful de echipă. (...) Nici ocazia nu mi-a plătit-o", a spus bărbatul, conform celor de la Antena 3.

CRIMELE DE LA CARACAL. Mai mult decât atât, Tonel Pop a mărturisit un detaliu șocant: părți importante din dosarul Luizei Melencu au fost pierdute, printre care și o înregistrare video surprinsă de camerele de supraveghere din oraș în care apare și Luiza Melencu.

CRIMELE DE LA CARACAL. Mai mult decât atât, avocatul familiei Melencu a declarat că modul de operare al autorităților este surprinzător:

„Ultima persoană care a vazut-o pe Luiza eu am adus-o in fața procurorilor DIICOT central și ei s-au mirat, nu știau de existența acestei persoane. Această persoană fusese audiată de patru ori în dosarul inițial, la poliția zonală, la Parchetul judecătoriei Caracal și Craiova și la DIICOT Craiova. Persoana a avut cel puțin patru audieri. Cei care fac acum audieri nu știau de această persoană, de declarațiile date”.

Recomandari