Antena Căutare

Caz ULUITOR! O negresă a născut un copil ALB

Un caz uluitor face înconjurul lumii! O femeie de culoare a dat naștere unui copil cu pielea albă, lucru posibil o dată la un milion.

Un caz uluitor face înconjurul lumii! O femeie de culoare a dat naștere unui copil cu pielea albă, lucru posibil o dată la un milion.

Femeia, de 32 de ani, care trăiește în Marea Britanie, a rămas fără cuvinte atunci când și-a văzut pruncul. Catherine Howarth, pe numele său, a crezut că nuanța pielii bebelușului se datorează faptului că cel mic s-a născut având cordonul ombilical în jurul gâtului. Însă, pielea i-a rămas ca laptele și la câteva ore după naștere. Și medicii au fost uimiți!

"Asistenta s-a uitat la mine, s-a uitat la Jonah, apoi iar la mine şi părea că nu-i vine să creadă", a relatat aceasta. "Doctorii mi-au spus că astfel de cazuri sunt foarte rare", a declarat proaspăta mămică, scrie dailymail.co.ok.

Cu toate că tatăl copilului este alb, în majoritatea situațiilor, copilul se naște cu pielea închisă la culoare.

"Când mi-am văzut prima dată băieţelul, am avut un sentiment de încântare şi uşurare, pentru că era sănătos şi puternic. Avea tenul foarte alb, dar m-am gândit că este din cauză că s-a născut cu cordonul ombilical în jurul gâtului. După câteva ore, obrajii i s-au mai colorat. Însă am constatat alături de Catherine că avea tenul foarte deschis, ca al meu. Doctorii ne-au spus că aşa o să şi rămână", a povestit acesta.

Medicii au confirmat că, cel mai probabil, copilul a moştenit o genă recesivă purtată de mamă, de la un strămoș.

I-au furat pozele SEXY ale celui mai bun portar din lume!... Magie sau logică? Cum poți lua un ”pătrățel”, dar ciocolata să rămână ÎNTREAGĂ!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x