Antena Căutare

Cazul care a uimit o lume întreagă! Un copil ar putea să devină prima persoană din Univers fără o mamă din punct de vedere legal! Explicația dată de autorități

Un bebeluș din Marea Britanie ar putea să devină prima persoană din lume care să nu aibă o mamă din punct de vedere legal. Și nu, nu e o glumă. Totul a fost explicat de autorități. 

Un bebeluș din Marea Britanie ar putea să devină prima persoană din lume care să nu aibă o mamă din punct de vedere legal. Și nu, nu e o glumă. Totul a fost explicat de autorități.

Așadar, conform presei internaționale această situație s-ar putea întâmpla întrucât femeia care i-a dat naștere, un transsexual, obținuse deja dreptul a fi declarat bărbat din punct de vedere legal, atunci când a născut.

Potrivit avocaților, bărbatul a putut să rămână însărcinat din punct de vedere biologic și să nască, însă fusese declarat deja persoană de sex masculin din punct de vedere legal, în momentul în care copilul a venit pe lume.

De aceea, acum el vrea să fie fie identificat drept tatăl copilului în certificatul de naștere al acestuia sau, neutru, părintele copilului. Cu toate acestea, cei de la evidența populației i-au spus că persoanele care au abilitatea de a aduce o altă persoană pe lume, trebuie înregistrate drept mame, pentru că asta stipulează legea din Regat.

El susține, însă legea ar încălca drepturile omului, iar acum se judecă cu statul englez.

Cum să ”tratezi” suferința din dragoste! Starurile de la Hollywood au găsit rețeta perfectă pentru a uita de problemele ... Uită-te bine la mâinile tale! Descoperă-ţi personalitatea după lungimea degetelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x