Antena Căutare

Ce plăcere ascunsă ai, în funcție de zodie! Ai curaj să afli?

Oricât am încerca să negăm, se pare că fiecare dintre noi are un defect sau o plăcere ascunsă. Și se pare că și zodia joacă un rol important în acest sens. 

Oricât am încerca să negăm, se pare că fiecare dintre noi are un defect sau o plăcere ascunsă. Și se pare că și zodia joacă un rol important în acest sens.

Berbec

Această zodie se preface că nu are nevoie de aprecierea celor din jur, deși în secret și-ar dori ca cineva să descopere cât de extraordinari sunt. Plăcerea lor nevinovată este contul secret pe o aplicație de dating.

Taur

Știi persoanele acelea care comentează extrem de agresiv și negativ la orice postare pe Facebook? Cel mai probabil un Taur face asta. Plăcerea lor vinovată este să stârnească mici revolte și să le observe de la distanță.

Gemeni

Geamănul este invitatul perfect la o petrecere. Știe să se distreze, să ia parte la toate activitățile. Din păcate, plăcerea lui vinovată este că nu ține legătura cu nimeni după aceea. Își închide telefonul și la revedere.

Rac

Nativii zodiei Rac sunt cei mai atașați de casă și familie din tot zodiacul. Viața lor înseamnă atașament față de oamenii dragi și casa în care stau ei. Plăcerea vinovată a Racului este că, dacă li se oferă șansa, vor fugi să se distreze ca nicio o altă zodie.

Leu

Steaua zodiacului iubește localurile selecte, dar plăcerea lui vinovată este să viziteze din când în când un bar pe care în mod normal l-ar evita.

Fecioara

Zodia cea mai muncitoare din zodiac, cea care iubește să facă liste și să taie itemuri de pe ea are o plăcere vinovată. O zi de concediu de odihnă în care să stea acasă într-o cadă plină cu spumă privind un serial siropos.

Balanță

Simbolul acestei zodii este o balanță. Așa este și viața lor, un echilibru perfect între ceea ce își dorește ea și cei își doresc ceilalți. Plăcerea vinovată a Balanței? Să aibă timp să se ocupe de ceea ce își dorește cel mai mult și este pe gustul nimănui din cadrul ei de prieteni.

Scorpion

Viața acestei zodii este complexă, doar este semnul legat cel mai mult de apă și moarte. Plăcerea lui vinovată? Să facă binging uitându-se la documentare ciudate.

Săgetător

Zodia care iubește trendurile are o plăcere vinovată în a se uita la vechile casete pe un video din anii 80.

Capricorn

Una dintre cele mai muncitoare zodii se teme mereu că va fi concediată. Bineînțeles că acest lucru nu se va întâmpla, dar plăcerea lor vinovată este să-și ia o pauză de masă mai lungă pentru a se răsfăța cu o pedichiură, potrivit unica.ro.

Vărsător

O zodie care se teme atât de mult de viitor nu poate avea decât o plăcere vinovată legată de trecut. Și-ar dori să se plimbe din nou cu patinele prin parc.

Pești

Cea mai miloasă zodie are o plăcere vinovată în a posta pe Facebook poze cu prietenii ei în ipostaze haioase sau ciudate.

Previziunile sumbre ale savantului care sfidează moartea: "Dacă nu ne schimbăm, ne va distruge!"... Gemma Swift, femeia cu cei mai urâți dinți din lume, și-a „reparat” dantura!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x