Antena Căutare

Ce SURPRIZE au pregătit organizatorii festivalului Untold! Poți să te bucuri de spectacol chiar dacă nu ai bilet

Şi-au anunţat deja participarea aproape 200 de artişti români şi străini. Sunt 10 scene pe care vor evolua la Cluj, una dintre ele realizată după un concept cerut chiar de către fani - o scenă cu elemente 3D.

Şi-au anunţat deja participarea aproape 200 de artişti români şi străini. Sunt 10 scene pe care vor evolua la Cluj, una dintre ele realizată după un concept cerut chiar de către fani - o scenă cu elemente 3D.

O poveste care a rămas istorie pentru cei peste 300.000 de oameni care au trecut porţile festivalului. Iar anul acesta, organizatorii aşteaptă chiar şi mai mulţi. Aşa că şi decorul va fi altul.

În plus, la festivalul Untold vor fi 3000 de ecrane LCD şi zece scene pe care organizatorii promit showuri de excepţie. Iar Clujul pare să fie de acum neîncăpător pentru amatori. Cei care vor să vină la festival se mai pot caza doar în căminele studenţeşti. Şi acolo e bătaie pe locuri, după ce unităţile de cazare au fost ocupate în totalitate.

Tocmai de aceea, la cea de-a patra ediţie a festivalului, autorităţile au anunţat că vor intensifica controalele pentru depistatarea drogurilor, având în vedere incidentele de la Neversea. Astfel, la festivalul Untold vor fi instalate 80 de camere de supraveghere. Printre petrecăreţi se vor afla şi 600 de agenţi şi voluntari care le vor comunica poliţiştilor toate neregulile sesizate.

Organizatorii au pregătit şi mai multe facilităţi pentru persoanele cu dizabilităţi care vor să meargă la festival. Una dintre ele este transportul gratuit înspre şi de la festival. Anul acesta, promit şi un impact fonic mai mic asupra oraşului.

La ediţia din 2018 Untold aduce în premieră, pe scena din România, artişti precum Jason Derulo, The Black Eyed Peas sau The Chainsmokers. Iar o parte dintre spectacole vor fi transmise în direct, în premieră, pe youtube. Festivalul va ţine până pe 5 august.

Condamnată la suferință chiar de rudele ei! Tânără de 22 de ani, silită să mănânce cenuşa mamei și să tundă iarba din gr... Uită-te bine în jurul tău, poţi deveni MILIONAR ÎN EURO! Recompensa uriaşă oferită de o familie pentru un bogătaş dispăr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x