Antena Căutare

Record spectaculos! Cea mai lungă distanță parcursă cu o masă ținută între dinți. Cât cântărește obiectul

Luxemburghezul Georges Christen a reușit să ridice o masă între dinți și să o transporte pe o distanță de 11,80 metri, înregistrând astfel o performanță, menționează guinnessworldrecords.com.

Record spectaculos! Cea mai lungă distanță parcursă cu o masă ținută între dinți. Cât cântărește obiectul
| Guinness World Records/Facebook

Luxemburghezul Georges Christen a reușit să ridice o masă între dinți și să o transporte pe o distanță de 11,80 metri, înregistrând astfel o performanță, menționează guinnessworldrecords.com, citat de Agerpres.

Masa pe care Georges Christen a transportat-o între dinți pe o distanță de 11,80 metri avea 12 kg, iar pe masă mai era așezată o persoană care cântărea 50 de kg.

Recordul a fost înregistrat, la 9 februarie 2008, la Madrid, în cadrul emisiunii "Lo show dei record".

Luxemburghezul Georges Christen este cunoscut pentru puterea sa, fiind multiplu deținător de recorduri (26 de titluri), dintre care mai multe sunt legate tot de dinții săi: a tras un vagon de tren de 20 de tone cu dinții pe o distanță de 200 de metri sau a tras un autobuz de 12 tone cu dinții pe o distanță de 28,5 metri.

VIDEO: Moment stânjenitor pentru o prezentatoare TV! A rămas fără sutien în direct şi a făcut furori pe reţelele de soci... 22 lucruri despre persoanele stângace, pe care nu le știai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x