Antena Căutare

Cea mai sensibila femeie din lume: O simpla atingere ii lasa un tatuaj temporar pe corp

Ceee ce altii realizeaza cu bani si putina durere, ea obtine natural. O femeie din SUA isi poate decora corpul cu tatuaje temporare, fara ac sau pigmenti. O simpla atingere este suficient pentru a obtine un desen intim.

Ariana Page Russel, 34 de ani, sufera de o boala numita dermatografie - “scris pe piele” – care afecteaza modul in care reactioneaza corpul la atingere. Orice apasare a pielii rezulta intr-un punct rosu care nu dispare imediat.

In incercarea de a combate reticenta celor din jur, Russel a inceput sa expuna “operele de arta” pe care le realizeaza singura, folosind propriul corp ca o imensa panza de tablou.

Folosind o andrea pentru a scrie text sau pentru a trasa desene abstracte pe piele, femeia a descoperit beneficiul acestei afectiuni – posibilitatea de a avea tatuaje temporare fara durere. Desenele nu dispar imediat, ci dupa 30 de minute de la executare.

Cauza exacta a dermatografiei este necunoscuta, dar se stie faptul ca 5% din populatie sufera de ea. Nu exista multe tratamente pentru afectiune, medicii recomandand de obicei antihistaminice sau sterozi. Russell nu vrea insa, sa apeleze la ei. “Pentru mine, pielea mea e ca o panza… Este distractiv sa desenez pe mine”, a spus pentru Daily Mail.

foto: arianapagerussel.com

Ajutor neasteptat! 700 de kilograme de monede i-au scapat de evacuarea silita!... FOTO: Cum pastrezi proaspat un ou timp de un an? Raspunsul a fost dat in 1930...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x