Ce au căutat românii pe internet în 2017 e dincolo de orice imaginație! Interesul bolnav pe care mulți l-au avut online!

Pentru că 2017 e aproape de final, Google ne poate oferi ceva informații cu privire la interesele românilor, prin prisma căutărilor pe care le-au făcut anul acesta.

Pentru că 2017 e aproape de final, Google ne poate oferi ceva informații cu privire la interesele românilor, prin prisma căutărilor pe care le-au făcut anul acesta.

Încă de pe vremea de când aveam blog, vedeam tot felul de căutări ciudate care, cumva, îi aduceau pe oameni pe site. Vedeam totodată și care erau cele mai populare căutări, iar acum, la nivel național, lucrurile arată destul de interesant.

Poza fără sunet pe care mii de oameni se jură c-o aud! Ți se întâmplă și ție?

Oamenii sunt, în continuare, interesați de rezultate la marile „examene ale vieții”, fie că vorbim de Bac sau de Evaluarea Națională, dar vor reduceri și se interesează ocazional și de vedete trecute la cele veșnice.

Planeta care sperie oamenii de știință! "Ar trebui să vedem satelitul, nu..."

Așa arată topul celor mai populare căutări din 2017, în care se adună telefoane, jocuri, calendarul ortodox și vedetele care au fost și nu mai sunt.

Vezi o listă completă cu toate căutările românilor pe internet în 2017!

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri