Antena Căutare

Cel mai bătrân om din lume a murit la 123 de ani. Avea opt copii, 35 de nepoţi şi 34 de strănepoţi și câteva secrete

Cel mai bătrân om din lume a murit la 123 de ani. Appaz Iliev s-a născut în Rusia în 1896 și avea opt copii, 35 de nepoţi şi 34 de strănepoţi. Rusul a avut de-a lungul vieții și câteva secrete care l-au ajutat să ajungă până la aceasta vârsă, pe care le-a făcut publice.

Cel mai bătrân om din lume a murit la 123 de ani. Appaz Iliev s-a născut în Rusia în 1896 și avea opt copii, 35 de nepoţi şi 34 de strănepoţi. Rusul a avut de-a lungul vieții și câteva secrete care l-au ajutat să ajungă până la aceasta vârsă, pe care le-a făcut publice.

Ce l-a ținut atât de mult în viață, cum a reușit să nu se îmbolnăvească și care sunt secretele lovevității sale? Potrivit Daily Mail, bărbatul a mărturisit că se culca întotdeauna devreme, la ora 19, nu a băut alcool, nu a fumat și nu obișnuia să ia prea des medicamente, decât în cazuri extreme.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Appaz Iliev a muncit de la vârsta de la 7 ani și a trăit în sărăcie după ce a fost deportat

La șapte ani, rusul muncea deja, era pastor. A luptat în Războiul Civil Rus dintre anii 1917 şi 1922, alături de Armata Roşie. În 1944 a fost deportat de Stalin și a trăit în exil într-o sărăcie lucie. Omul n-a avut o viața deloc ușoară, însă chiar și așa a ajuns extrem de rar pe mână medicilor, atunci când a fost nevoie să fie operat de cataractă.

Appaz Iliev a murit la 123 de ani ca fiind cel mai bătrân om din lume, însă nedovedit. Pentru că actele care atestau când s-a născut nu mai există, în mod oficial, cel mai bătrân om din lume ar fi fost un japonez, Jiroemon Kimura, care a murit la 116 ani și 54 de zile.

Nicolae Ceaușescu, principala atracție a Expoziției Figurilor de Ceară din Sibiu. Până când vor putea turiștii să admire... Mozart, "jucăria" preferată a unui copil! Orchestra și publicul au auzit cel mai frumos "Wow" din gu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x