Antena Căutare

Cele mai mari picioare din Europa? Dificultatile pe care le intampina o tanara cu numarul 47 la pantofi

Ca orice tanara de varsta ei, Emma Cahill iubeste tocurile. Insa atunci cand merge la cumparaturi, trece prin cateva clipe frustrante. Asta pentru ca fata, in varsta de 19 ani, are cele mai mari picioare din Europa - 47. Cu o asemenea marime, nu si-a gasit incaltaminte potrivita decat la un magazin dintr-un oras german. Din aceasta cauza, Emma nu are decat... o singura pereche de pantofi cu toc.

"Probabil ca am cele mai mari picioare din Europa, din moment ce nu imi gasesc niciodata incaltari pe marimea mea. Nu am decat o pereche de pantofi cu toc, insa nu sunt foarte stilati. Imi doresc mult sa am platforme marca Louboutin", a dezvaluit tanara, citata de Daily Mail. Emma are 2,13 metri si din aceasta cauza ii este foarte greu sa isi gaseasca un partener "pe masura".

"Desi ador sa fiu inalta, nu am fost agatata decat o singura data in club si asta de catre un baiat mai inalt ca mine. In afara de inaltime, nu aveam nimic in comun. Atunci am realizat ca trebuie sa imi ridic putin standardele", a mai spus Emma. Tanara intampina tot felul de probleme, din cauza picioarelor si inaltimii: nu incape in masina si se tot loveste de pragurile usilor.

Singurul magazin de unde isi poate lua pantofi se afla in Germania. Acolo a cheltuit, doar intr-o singura sesiune de cumparaturi, cam 500 de lire sterline, pentru cinci perechi. "Acel magazin este singura mea speranta. Proprietarul mi-a spus ca imi va confectiona incaltari la comada".

Foto: Daily Mail

S-a nascut primul liligru din lume. Vezi cum arata noua specie de animal!... Numar exceptional de contorsionism. Vezi cat de flexibile sunt gemenele de plastilina!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x