Căutare Live

Ciulama? Tocanita? Nu, e "gravura" in ciuperci!

Corey Corcoran este un tip amuzant, cu o pasiune cel putin ciudata. Satul de metale, piatra si sticla, artistul s-a apucat de gravura in ciuperci. O indeletnicire bizara, ar spune unii.

Hepta

De obicei, Corey „deseneaza” peisaje din natura si oameni in diferite ipostaze. De presupus ca suportul (desi tare ca lemnul) il incomodeaza... Oricum, nimeni nu stie cu exactitate cum reuseste sau de ce si-a ales tocmai ciuperci si nu... cartofi, de exemplu, insa cert e ca gravurile sunt foarte apreciate.

N-ar fi de mirare sa aflam, in cateva luni, ca a vandut un exemplar cu 1.000.000 de dolari. Si nu cu 10 lei kilogramul...

foto: Hepta.ro

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Tradiții și obiceiuri de Sfântul Andrei. Ce trebuie să faci pentru a-ți visa ursitul
Sfântul Andrei este sărbătorit la noi în țară în fiecare an în data de 30 noiembrie. Acesta este considerat a fi cel Întâi chemat dintre Apostolii lui Iisus Hristos. La noi în țară există o mulțime de tradiții și obiceiuri de ziua Sfântului Andrei. Multe dintre ele îi ajută pe oameni să se ferească de spiritele rele, în timp ce altele le ajută pe femeie să-și viseze alesul.
Catine.ro
Ultimele știri