Antena Căutare

Clienții unei bănci din România pot retrage bani de la bancomat cu telefonul. Este necesară doar una dintre aplicațiile băncii

Viitorul bancomatelor și-a făcut apariția în România, clienții Băncii Transilvania pot retrage contactless bani de la bancomat, doar cu mobilul, fără a fi nevoie de card bancar. 

Viitorul bancomatelor și-a făcut apariția în România, clienții Băncii Transilvania pot retrage contactless bani de la bancomat, doar cu mobilul, fără a fi nevoie de card bancar.

Persoanele care au instalate pe telefon aplicațiile „Apple Pay” sau „BT Pay” pot retrage bani de la bancomat cu telefonul. Opțiunea este valabilă și pentru cei care folosesc accesoriile contactless din colecția BT Pay.

„Lumea se schimbă şi bankingul se schimbă. Volumele, viteza cu care facem lucrurile au crescut, la fel şi cerinţele clienţilor. Cifrele BT ne arată că plăţile contactless sunt pe val, de aceea sunt sigur că trendul va fi repede adoptat inclusiv pentru retrageri de numerar de la bancomat, mai ales cu telefonul. Ne bucurăm să fim prima bancă din România care aduce clienţilor accesul contactless la ATM şi un mod total nou de a interacţiona cu bancomatul, cu tehnologia”, declară Ömer Tetik, Director General, Banca Transilvania.

Procedura este una simplă, de pe telefonul mobil cu Android, accesul la banii din cont se realizează prin aplicaţia BT Pay, iar de pe cel cu sistem de operare iOS, prin Apple Pay. Este necesară apropierea telefonului de semnul contactless de pe bancomat, autentificarea, după care trebuie urmaţi paşii unei retrageri standard de numerar de la ATM.

Opţiunile contactless pot fi accesate la peste 500 de bancomate ale Băncii Transilvania, care sunt semnalizate contactless. Până la finalul anului majoritatea ATM-urilor BT vor avea aceste funcţionalităţi.

Înghețata de lux din insecte, viitorul în alimentație... Un puști de 15 ani îi va cumpăra o casă și o mașină mamei lui! „M-a tot certat că îmi pierd timpul, pentru că nu a înțel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x