Căutare Live

CLIPA îți schimbă soarta. Un CLIP ce te face să te gândești de două ori când te urci la volan

Stai jos când urmărești videoclipul ăsta. Este de-a dreptul un semnal de alarmă pentru cei care conduc cu viteză și nu-și dau seama că pot pune în pericol atât viața lor, cât și pe a altora. Așa că, privește cu atenție și... încetinește!


Stai jos când urmărești videoclipul ăsta. Este de-a dreptul un semnal de alarmă pentru cei care conduc cu viteză și nu-și dau seama că pot pune în pericol atât viața lor, cât și pe a altora.

Așa că, privește cu atenție și... încetinește!

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri