Căutare Live

"Va fi un succes total!" După "frunza" și "A lu' Mamaia", încă un clip oficial de promovare turistică a României a fost lansat

România are un nou videoclip pregătit să o promoveze ca țară turistică peste tot în lume. Ministerul Turismului a lansat clipul oficial de promovare turistică a țării noastre, în 2019 și spune că nu are cum să nu fie un real succes.

România are un nou videoclip pregătit să o promoveze ca țară turistică peste tot în lume. Ministerul Turismului a lansat clipul oficial de promovare turistică a țării noastre, în 2019 și spune că nu are cum să nu fie un real succes.

Clipul oficial de promovare turistică a României a fost prezentat în premieră, în emisiunea „Sinteza Zilei” de la Antena 3.

„La clip s-a lucrat patru luni de zile, este un clip care promovează România 365 de zile, ca și destinație turistică. Am încercat să surprindem locurile cele mai frumoase, locurile unice cu care România se poate lăuda și ieși pe piața externă (...) Cred că o să fie un succes, avem și banii de promovare, trebuie să ieșim și pe piața externă, pe rețelele media și internet, lipsea acest tip de promovare. În primul rând, o să-l promovăm în țarile de unde ne vin cei mai mulți turiști, pot să spun aici, Germania, Israel, Italia, dar ne dorim foarte mult să intrăm și pe piața din Asia, în special pe zona Chinei, să nu uităm că China exportă 125 de milioane de turiști anual”, a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif.

Profeția cutremurătoare despre sfârșitul lumii, făcută de Isaac Newton! Savantul a vrut să o ia cu el în mormânt, de tea... Se întâmplă o singură dată la 4,7 miliarde de sarcini! O femeie a născut șase copii, în nouă minute! ...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri