Antena Căutare

Condamnată la suferință chiar de rudele ei! Tânără de 22 de ani, silită să mănânce cenuşa mamei și să tundă iarba din grădină cu foarfeca! E halucinant la ce torturi a fost supusă un an de zile

O tânără în vârstă de 22 de ani a trecut prin momente cumplite un an de zile, timp în care a fost torturată de mai multe rude. Ba mai mult, ea a fost obligată să mănânce cenușa mamei sale și să trăiască într-o cușcă. 

O tânără în vârstă de 22 de ani a trecut prin momente cumplite un an de zile, timp în care a fost torturată de mai multe rude. Ba mai mult, ea a fost obligată să mănânce cenușa mamei sale și să trăiască într-un cort improvizat, în curte.

Victima, o tânără de 22 de ani diagnosticată cu autism și alte incapacități, a trăit începând din august 2015, după moartea mamei sale, până în iunie 2016, cu cinci rude în Amite City, Louisiana, SUA. În tot acest timp, cele cinci persoane au spus-o unor rele tratamente de neimaginat.

Mai exact, potrivit presei internaționale, cele cinci persoane, care riscă acum închisoarea, au obligat-o să consume cenușa mamei sale, pe care i-au pus-o în lapte.

De asemenea, ea a fost obligată să mănânce fecale de câine cu pâine, să lingă lenjeria intimă murdară, să curețe o remorcă cu o periuță de dinți, să taie iarba din curte cu foarfeca, dar și să facă alte treburi casnice.

Raylaine Knope (de 42 años), Terry J. Knope II (45), Jody Lambert (23), Taylor Knope (20) și Bridget Lambert (21), cele cinci persoane cărora li se aduc acuzațiile de mai sus sunt cercetate de autorități și riscă închisoarea pe viață, în timp ce ultima ar putea merge în spatele gratiilor pentru cinci ani.

Uimitor! Un bărbat și-a înscenat propria moarte! Ce a vrut să obțină prin această farsă și cum s-a dat de gol... Ce SURPRIZE au pregătit organizatorii festivalului Untold! Poți să te bucuri de spectacol chiar dacă nu ai bilet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x