Căutare Live

Veste bună pentru fanii unui celebru serial de televiziune! Costumele lui Batman și Robin vor fi scoase la licitație! Prețul începe de la 150.000 de dolari

Costumele lui Batman şi Robin din celebrul serial de televiziune din anii 1960 vor fi scoase la vânzare în Los Angeles, împreună cu o întreagă colecţie de alte piese din "Star Trek" sau "Happy Days".

Vestă bună pentru fanii „Batman”

Costumele celor doi supereroi din serialul „Batman” , difuzat între anii 1966 şi 1968, având 120 de episoase, sunt estimate la o sumă cuprinsă între 150.000 și 200.000 de dolari.

Fanii serialului vor putea licita și pentru telefonul roșu care echipa „batmobil-ul” estimat la suma de 50.000 de dolari, dar și pentru bustul lui Shakespeare care ascundea un buton ce deschidea peștera secretă a lui Batman, estimat la suma de 60.000 de dolari.

O celebră jachetă din piele din serialul "Happy Days" este estimată la suma de 25.000 de dolari, dar și tunicile purtate de actorii Wiliam Shatner și Leonard Nimoy din seria „Star Trek”, fiecare fiind estimate la o sumă între 40.000 și 60.000 de dolari.

Licitația are loc pe 17 decembrie, într-o licitație organizată de casa Profiles in History din Los Angeles.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri