Antena Căutare

Descoperire misterioasă pe locul în care s-a născut Iisus! Oamenii de știință au confirmat că au găsit obiectul!

Descoperire neobișnuită făcută de arheologi în locul în care a văzut lumina zilei Iisus Mântuitorul. Oamenii de știință au analizat cu atenție obiectul scos la iveală în timpul unor săpături și au confirmat că previziunile inițiale sunt corecte.

Descoperire neobișnuită făcută de arheologi în locul în care a văzut lumina zilei Iisus Mântuitorul. Oamenii de știință au analizat cu atenție obiectul scos la iveală în timpul unor săpături și au confirmat că previziunile inițiale sun corecte.

Biserica Naşterea Domnului din Betleem, un sit aflat în patrimoniul mondial din partea de răsărit a Betleemului, la opt kilometri de Ierusalim, şi care este considerat locul unde s-ar fi născut Iisus Hristos, se pare că este un izvor nesecat de artefacte.

Descoperirea a fost făcută în timpul lucrărilor de restaurare a celebrei biserici, potrivit anunţului făcut recent de Ziad al-Bandak, şeful comitetului însărcinat cu restaurarea. Cristelniţa care ar data din secolul VI sau VII a stat ascunsă într-un alt baptisteriu mai vechi, potrivit Live Science, citat de descopera.ro.

Potrivit lui al-Bandak, baptisteriul nou descoperit pare să fie făcut din acelaşi tip de piatră precum coloanele bisericii, ceea ce înseamnă că ar putea să fie chiar mai vechi, din aceeaşi perioadă în care a apărut biserica, respectiv secolul IV.

Seara frizerilor cu stil, ultimul eveniment din ediția National Beard Week 2019... Eclipsa totală de soare în America de Sud! Cine a vrut să urmărească fenomenul din deşertul Atacama a plătit 2.000 de do...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x