Antena Căutare

Cu 300 de lei, poți afla cum e să mori și să învii! Nu e umor negru englezesc, ci invenție chinezească: a fost creat primul simulator al morții!

Localnicii şi turiştii care se întreabă cum este să mori şi să reînvii pot încerca un simulator al morţii, o experienţă de două ore, într-un parc de distracţii din Shanghai

Cu 300 de lei, poți afla cum e să mori și să învii! Nu e umor negru englezesc, ci invenție chinezească: a fost creat primul simulator al morții!
Simulator al morții | Arhiv? a1.ro

Localnicii şi turiştii care se întreabă cum este să mori şi să reînvii pot încerca un simulator al morţii, o experienţă de două ore, într-un parc de distracţii din Shanghai, China, care oferă oamenilor o idee asupra a ceea ce înseamnă să fii incinerat, informează Reuters.

Participanţilor le sunt oferite întrebări dintr-un scenariu de viaţă şi moarte şi în funcţie de răspunsurile lor, aceştia trebuie să selecteze cine va muri. Cel ales este transportat pe o placă într-un cuptor de crematoriu iar apoi readus la viaţă prin deschizătura unui pântec din latex.

"În momentul în care totul este complet negru, sentimentul a fost extrem de realist", a declarat Ji Ruoxing, în vârstă de 33 de ani, despre experienţa care costă 444 de yuani (68 de dolari).

Numai în China e posibil așa ceva!

Citește mai departe despre această experiență inedită AICI

De ce uităm ”de la mână până la gură”, când trecem dintr-o cameră în alta? Explicația științifică căutată 20 de ani!!!... TOP 5 obiecte de îngrijire personală pe care fiecare bărbat ar trebui să le folosească...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x