Antena Căutare

Cu o investiţie minimă şi multă imaginaţie, o tânără a reuşit să transforme un autobuz ruginit din 1966 într-o locuinţă! Vezi ceva ce nu ai mai văzut!

Cu o investiţie minimă şi multă imaginaţie, o tânără a reuşit să transforme un autobuz ruginit din 1966 într-o locuinţă nu doar chic, dar şi prietenoasă cu mediul.

Cu o investiţie minimă şi multă imaginaţie, o tânără a reuşit să transforme un autobuz ruginit din 1966 într-o locuinţă nu doar chic, dar şi prietenoasă cu mediul.

Căsuţa mobilă are bucătărie complet utilată, dormitor cu un peisaj care se poate schimba, zilnic, şi mai multe dulapuri generoase. Deşi s-a ataşat de noua ei locuinţă, femeia vrea să o vândă acum. Şi cere 140 de mii de dolari. Nici 10 la sută cât costă un apartament în Manhattan.

Cu un minidormitor la un capăt şi volan în colţul diametral opus, acest autobuz nu se încadrează tocmai în tiparele unei locuinţe obişnuite. Jessie Lipskin a lucrat trei ani pentru a transforma mijlocul de transport într-un spaţiu de locuit.

Tânăra a cumpărat autobuzul online de pe Ebay ​

Arăta exact ca un autobuz de transport din anii 60 sau 70. Avea scaunele originale. Este destul de vechi şi ponosit pentru că a fost abandonat într-o zonă deşertică după ce a fost scos din funcţiune, în San Francisco.

Tânăra a cumpărat autobuzul online de pe Ebay şi a plătit pentru el 7 mii de dolari. Renovarea interiorului a costat 125 de mii de dolari. Poate părea mult dar, în Manhattan, un apartament mic ajunge la peste 2 milioane de dolari.

Dormitorul are un pat uriaş, rabatabil, şi geamuri uriaşe. Există un duş de mărime normală, dulapuri ce se întind pe mai mult de 2 metri, şi o bucătărie cu frigider, chiuvetă şi aragaz.

Autobuzul care datează din 1966 încă funcţionează. De fapt, a fost condus din California până aici, în New Jersey unde a început renovarea. Mii de dolari au fost investiţi pentru a repara partea mecanică, i-au fost înlocuite frânele şi cauciucurile. Vestea bună este că claxonul original încă funcţionează.

Ce semnificație are litera C din prenume! Al treilea element al alfabetului imprimă pentru posesorii prenumelor ACESTE ... Cum răcești cât mai repede orice băutură?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x