Antena Căutare

Cum a fost surprinsă Victorina Matveev, după „Chefi la cuțite”. Fanii au reacționat imediat

Victorina Matveev de la emisiunea „Chefi la cuțite” a reușit să își surprindă din plin fanii atunci când a postat pe Instagram niște fotografii recente.

Victorina Matveev in bucataria emisiunii „Chefi la cuțite” Galerie
Victorina Matveev de la „Chefi la cuțite” și-a surprins fanii de pe Instagram | Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am putut s-o cunoaștem pe Victorina Matveev, o concurentă care a reușit să facă senzație încă din etapa de audiții.

În vârstă de 37 de ani, polițista a ales să pregătească pentru chefi o rețetă specială rulouri în formă de copac și un desert cu mere. Mâncarea sa a fost extrem de gustoasă, motiv pentru care aceasta a primit trei cuțite.

Ce mai face și cum a fost surprinsă Victorina Matveev de la Chefi la cuțite, sezonul 9

Tot atunci, Victorina Matveev a povestit pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu detalii inedite despre viața sa, dar și despre pasiunea sa pentru bucătărie.

„Am finalizat academia de poliție în Republica Moldova. Tata e rus, mama e din Republica Moldova și eu sunt căsătorită cu un român pe care l-am cunoscut în Italia. Șapte ani am lucrat în Veneția, în patiserie, am avut șansa să văd lume faimoasă ca Braâad Pitt și Angelina Jolie. M-am apucat de muncă atunci când l-am pierdut pe tata și eu trebuia să îmi plătesc studiile și să am grijă de mama. Am ajuns în străinătate la negru, pe jos, am mai făcut o dată armata. Am mers din Croația până în Italia pe jos, în două săptămâni am ajuns. Drumul în Italia a fost ca o a doua armată”, a dezvăluit concurenta, spre marea surprindere a chefilor.

Citește și: Dorin Voiasciuc s-a pozat alături de fiica sa. Cum arată aceasta și ce reacție au avut fanii când au văzut-o

După ce hoții i-au furat o impresionantă sumă de bani, femeia și soțul său au venit în România, acolo unde și-au deschis o afacere cu torturi.

Victorina Matveev la „Chefi la cuțite”

Victorina Matveev la „Chefi la cuțite”

Concurenta a trecut cu bine peste probele din bootcamp și a ajuns în echipa verde a lui Sorin Bontea. Nu de puține ori, aceasta i-a impresionat pe toți cu forța de care a dat dovadă, la diferite probe. Cine nu își amintește de momentul în cre Victorina Matveev a primit porecla de „asasina de găini”, la una dintre probele de îndemânare din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”?

Probă după probă și battle după battle, concurenta a dat tot ce a avut mai bun și a sperat că va ajunge în finala „Chefi la cuțite”. Chiar dacă nu a reușit, ea a demonstrat cât de pricepută este în materie de gătit și a cucerit inimile a mii de fani din întreaga țară.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După participarea sa în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, aceasta a revenit la Satu Mare, alături de soț și familie, alegând să se ocupe în continuarea de afacerea sa cu torturi. Fiecare prăjitură festivă pe care o pregătește este lăudată atât pentru gust, cât și pentru aspect.

Recent, Victorina Matveev s-a pozat bucurându-se de o zi în natură, alături de familie, într-o ipostază ce o arată fericită și împlinită. Așa cum era de așteptat, imaginea a făcut senzație și i-a bucurat din plin pe fani.

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite 2021, de la Antena 1

Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un adevărat spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. De data aceasta, chefii au avut parte nu doar de mai multe amulete, ci și de mai multe confruntări individuale sau pe echipe.

Produsele Chefi la cuțite sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

În finala Chefi la cuțite 2021 au reușit să ajungă trei concurenți: Cătălin Amarandei din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, Elena Matei din echipa verde a lui Sorin Bontea și Narcisa Birjaru din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. Fiecare a fost ajutat de echipa sa și a luptat pentru a primi titlul de câștigător în finala Chefi la cuțite 2021 și trofeul în valoare de 30.000 de euro. Sezonul 9 a fost câștigat de Narcisa Birjaru, concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu

Norma Williams, femeia de 72 de ani care arată ca la 30 de ani. Care e secretul ei... Bobbi-Jo Westley vrea să aibă cele mai mari șolduri din lume. Ce grosime are corpul ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x