Cum ar arăta cele mai îndrăgite personaje Disney cu multe kilograme în plus. Batman e mai dolofan ca un samurai, iar Omul-Păianjen nu ar putea nici să se cațere un metru

Te-ai intrebat vreodată cum ar arăta Albă-ca-Zăpada dacă ar manca numai junk- food și o mulțime de prăjituri și sucuri acidulate? Sau, poate, Frumoasa Adormită? Ți-ai imaginat vreodată cum ar arăta unele dintre cele mai faimoase și mai iubite personaje de desene animate dacă ar fi desprinse dintr-o pictură de Rubens? 

Te-ai intrebat vreodată cum ar arăta Albă-ca-Zăpada dacă ar manca numai junk- food și o mulțime de prăjituri și sucuri acidulate? Sau, poate, Frumoasa Adormită? Ți-ai imaginat vreodată cum ar arăta unele dintre cele mai faimoase și mai iubite personaje de desene animate dacă ar fi desprinse dintr-o pictură de Rubens?

Un grafician și-a imaginat acest lucru, iar rezultatul este unul de-a dreptul uimitor. Batman e mai dolofan ca un samurai, iar Omul-Păianjen nu ar putea nici să se cațere un metru.

Cu toate acestea, intenția creatorului nu este de a discrimina oamenii grași, ci mai degrabă de a ne face să râdem atunc când vedem versiunile re-imaginate ale personajelor clasice de desene animate care au devenit grase.

Dacă nu vă puteți imagina pe iubita lui Alladin cu zeci de kilograme îân plus, aruncați o privire mai jos și descoperiți o Yasmine durdulie!

Și Cenușăreasa pare a nu mai fi atât de atractivă cu câteva mărimi mai mari la rochia de prințesă...

Ultimele știri