Antena Căutare

Cum arată “cei mai prematuri gemeni” născuți vreodată.Micuții s-au născut la 22 săptămâni și nu li s-au dat șanse de supraviețuire

Jade Crane, o femeie în vârstă de 39 ani, a dat naștere unei perechi de gemeni care au fost supranumiți “cei mai prematuri gemeni”. Micuții au fost născuți la 22 săptămâni și 5 zile.

bebelusi gemeni tinandu-se de mana Galerie
Jade Crane, o femeie în vârstă de 39 ani, a dat naștere unei perechi de gemeni care au fost supranumiți “cei mai prematuri gemeni”. Micuții au fost născuți la 22 săptămâni și 5 zile. | Shutterstock

Jade, o femeie din Nottingham, a fost în culmea fericirii când a aflat că este însărcinată cu gemeni. Din nefericire, femeia nu bănuia că avea să nască prematur.

Când medicii au aflat despre sarcina ei complicate, ei nu le-au oferit micuților nicio șansă de supraviețuire. Micuții ei au devenit “cei mai prematuri gemeni” din Marea Britanie după ce Jade i-a născut, potrivit Daily Mail.

Gemenii au fost născuți la 22 săptămâni

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Șansele de supraviețuire la doar 22 săptămâni de viață erau aproape de 0, dar în ciuda acestui lucru, proaspăta mămică nu a încetat să spere. Micuții Harley și Harry Crane au fost concepuți de părinții lor prin fertilizare in vitro.

Citește și: O mamă a montat camere de supraveghere în dormitorul copilului, dar când a privit imaginile a descoperit ce lucru bizar făcea

Specialiștii i-au spus lui Jade că bebelușii care se nasc la doar 22 săptămâni de viață nu reușesc să supraviețuiască din cauza faptului că organele lor nu sunt dezvoltate. De asemenea, nu există posibilitatea ca micuții să fie operați pentru a supraviețui deoarece sunt prea mici și nu ar rezista.

Cu toate acestea, gemenii Harry și Harley au demonstrat că sunt niște băieți puternici și au acum 13 săptămâni de viață. Medicii au rămas complet uimiți de felul în care au reușit să lupte cei doi bebeluși.

Frățiorii gemeni au ajuns să fie mai puternici decât ar fi crezut toți cei care au auzit de nașterea lor prematură.

Ce spune mama micuților despre cei doi băieți ai săi

Jade și soțul ei, Steve, în vârstă de 52 ani, s-au rugat în tot acest timp ca micuții lor să supraviețuiască și să îi poată aduce acasa curând. După 13 săptămâni, se pare că micuții au crescut suficient de puternici, iar medicii spun că îi vor putea externa curând.

Citește și: A spus că „regretă că a devenit mamă și că nu știe dacă își iubește copilul”! Ce a dezvăluit femeia i-a uimit pe mulți

“Sunt atât de mândră de bebelușii mei. Sunt niște luptători. Se simt bine acum și reușesc acum să facă toate lucrurile despre care ni s-a spus că nu vor putea să le facă. Medicii ne-au spus că nu vor supraviețui din cauza perioadei scurte de gestație. (…) Medicii au decis să îi ajute pe bebeluși doar pentru că am născut la un spital la care sunt instruiți tinerii rezidenți și micuții arătau semne de viață la naștere”, a povestit Jade, mama lui Harley și Harry.

“E o nebunie! Câte lucruri s-au întâmplat și nici măcar nu am ajuns la termenul limită”, a mai povestit Jade.

Proaspăta mămică a mai mărturisit că medicii sunt complet uluiți de puterea cu care au luptat copiii ei în tot acest timp.

Jade și Steve s-au străduit să devină părinți timp de 11 ani până când Jade a reușit să rămână însărcinată cu gemeni. Din nefericire, Jade mai experimentase 3 pierderi de sarcină și nu voia să știe că există șanse ca nici gemenii săi să nu supraviețuiască.

A renunțat la cariera de model și are acum cea mai bizară meserie pentru o femeie. Ce a ales să facă fosta Miss Anglia 2... Un tânăr călătorea cu avionul atunci când a văzut ceva bizar lângă bagaj. S-a speriat când a descoperit despre ce este v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x