Antena Căutare

Cum arată la 57 de ani „nepoata” Lucy din «Dallas». ADOLESCENTA-FENOMEN de atunci a uimit o LUME ÎNTREAGĂ!

Vă mai amintiţi de nepoata blondă a lui J.R. Ewing din serialul fenomen “Dallas”? Actriţa Charlene Tilton a crescut pe platourile serialului şi s-a maturizat, iar de 1 decembrie 2015, și-a aniversat ziua de naştere.

Lucy, Dallas

Vă mai amintiţi de nepoata blondă a lui J.R. Ewing din serialul fenomen “Dallas”? Actriţa Charlene Tilton a crescut pe platourile serialului şi s-a maturizat, iar de 1 decembrie 2015, și-a aniversat ziua de naştere.


Serialul „Dallas” şi-a pus amprenta pe miniona actriţă care a interpretat personajul Lucy în trei producţii. Prima producţie în care a jucat Charlene Tilton a fost serialul “Dallas”, produs de postul CBS. Debutul a fost în 1978, pe când Charlene avea 20 de ani. Actrița s-a maturizat pe platourile de filmare ale serialului Dallas pentru că a jucat în el până în 1985.

După o pauza de trei ani, Charlene a revenit și a reinterpretat rolul lui Lucy din 1988 până în 1990. În 1980 apare în spin off-ul producţiei, „Knots Landing” – „Vecinii”, în care părinţii sunt personaje principale.


Iar în 2012, timp de 6 episoade, revine în serialul “Dallas”, povestea care i-a adus celebritate. Însă acesta se termină după două sezoane, odată cu moartea lui Larry Hagman. Actriţa era cât pe ce să nu primească acest rol, când la audiţii au rămas ea şi necunoscuta Stefanie Kramer. După ce a luat rolul, Charlene a luat lecţii de actorie cu Barbara BelGedes şi Larry Hagman, respectiv bunica şi unchiul ei din serialul fenomen.

Actriţa a fost căsătorită de două ori. Prima căsătorie a fost cu cântăreţul Johnny Lee (1982-1984). Cei doi au un copil. Al doilea mariaj a fost cu actorul Domenick Allen (1985-1992).

Cel mai recent proiect al său este rolul episodic din “The Middle”, în care a apărut în 2015.

„Ce au ele?”: Delia a fost în delir după ce le-a ascultat. Moldovencele care au cucerit YouTube-ul!... Test de vedere. În această fotografie se găsește cifra 6. Ați descoperit-o?...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x