Antena Căutare

Cum i-a fost descoperit talentul lui Michael Jackson. „Era într-un scutec, avea biberonul în gură și făcea ceva incredibil”

Mama lui Michael Jackson a descoperit că fiul ei era talentat încă de când megastarul era un bebeluș. Katherine Jackson a povestit totul, precizând că această amintire îi este atât de dragă, încât o face să zâmbească de fiecare dată.

Mama lui Michael Jackson a descoperit că fiul ei era talentat încă de când megastarul era un bebeluș. Katherine Jackson a povestit totul, precizând că această amintire îi este atât de dragă, încât o face să zâmbească de fiecare dată.

Mama Regelui muzicii pop a povestit că a înțeles că fiul ei este talentat, mai ales la dans, când l-a văzut făcând ceva neobișnuit în casă.

„Zâmbesc când îmi aduc aminte. Când ai o familie mare nu îți permiți să cumperi lucruri tot timpul, așa că aveam o mașină de spălat veche, care scotea un sunet specific. Am pus la spălat și după puțin timp l-am văzut pe Michael pe podea, într-un scutec, cu biberonul într-o parte, avea fundul micuț în aer și dansa pur și simplu pe ritmul mașinii de spălat”, a povestit mama lui Michael Jackson.

„Am observat că dansa respectând perfect ritmul. Atunci mi-am dat seama că are talent – mai ales pentru dans”, a adăugat Katherine Jackson, în prezent în vârstă de 89 de ani.

În același interviu, mama lui Michael Jackson spunea că și-l va aminti întotdeauna pe fiul ei ca pe o persoană veselă și pusă pe șotii, căreia îi plăcea la nebunie să își aibă familia aproape.

„Regele muzicii pop", Michael Jackson, a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.

Megastarul s-a stins în perioada în care se afla la Los Angeles şi se pregătea intens pentru ultimul său turneu din carieră, intitulat „This Is It Tour”, ce ar fi trebuit să înceapă în iulie 2009, la Londra.

Un bărbat a murit într-o pădure în timpul programului de muncă. Ce a făcut șefa acestuia este revoltător... Omul din spatele simbolului „π” a avut o viață demnă de un scenariu de film! I-a luat averea unei văduve, după care a în...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x