Live acumObservator 06
Prime Time 20:30X Factor

Cum reușește o puștoaică să facă 18.000 de euro pe lună ieșind la întâlniri cu bărbați trecuți de 35 de ani: ”Niciodată nu facem amor!”

O puștoaică în vârstă de doar 18 ani, care nu și-a terminat încă facultatea, reușește să câștige mii de euro pe lună foarte ușor, iar acum a dezvăluit care este ”secretul” ei. 

Cum reușește o puștoaică să facă 18.000 de euro pe lună ieșind la întâlniri cu bărbați trecuți de 35 de ani: ”Niciodată nu facem amor!”

Chloe are 18 ani, trăiește în Londra și studiază Psihologia și Neuroștiința, plănuind să devină un psiholog, iar în timpul liber își dă întâlniri cu bărbați trecuți de prima tinerețe, reușind astfel să-și acopere cheltuielile cu ușurință.

În funcție de programul ei de la facultate, Chloe își dă până la șase întâlniri cu bărbați cu vârste cuprinse între 35-50 de ani, care o copleșesc cu bani, cadouri scumpe, sesiuni de shopping, cine la restaurante scumpe, dar și vacanțe în destinații exclusiviste, precum Las Vegas ori Asia.

Daniela: "Am fost damă de companie în Germania"

Deși se întâlnește cu fiecare dintre cei șase bărbați în fiecare lună și petrec timp împreună, Chloe susține că niciodată nu acceptă să întrețină relații intime cu ei.

De asemenea, tânăra mărturisește că familia ei nu știe nimic despre ocupația ei, însă prietenii o susțin. În același timp, ea e mândră de ”jobul” ei, întrucât este flexibil și îi oferă un confort financiar pe care alte persoane de vârsta ei nu-l au.

”Am decis să ies cu bărbați în vârstă contra-cost în vacanța de vară, înainte să încep facultatea, când eram îngrijorată de bani. A fost o alegere foarte inspirată. Numărul de bărbați cu care ies pe lună depinde de programul meu de facultate. Uneori mă văd cu unul sau doi, alteori cu patru până la șase. Îmi place pentru că în timpul liber călătoresc și descopăr noi culturi.”, a povestit ea.

Mama-damă de companie, atacată din toate direcțiile! Femeia este acuzată de fapte cumplite!

Întrebată ce face ca să primească bani, ea a dezvăluit: ”Spre exemplu, la un moment dat am fost în Grecia cu un bărbat în vârstă de 35 de ani. L-am însoțit într-o călătorie de afaceri, am stat într-un hotel de lux și am primit o mulțime de bani pentru cumpărături.”, a mai povestit ea dezvăluind că veniturile ei lunare pot varia între 18 și 31.000 de euro.

De asemenea, ea a mărturisit că își dorește ca în viitor să aibă o relație, însă nu cu un bărbat în vârstă.

Recomandari