Antena Căutare

Cum deblochezi un cărucior de supermarket, fără monedă? Este mai simplu decât ai fi crezut - VIDEO

Ți s-a întâmplat să stai în fața supermarketului, uitându-te lung la căruciorul de cumpărături, pentru că nu aveai acea moneda de 50 de bani, care ți-ar fi asigurat transportul alimentelor printre rafturile magazinului?  

Ți s-a întâmplat să stai în fața supermarketului, uitându-te lung la căruciorul de cumpărături, pentru că nu aveai acea moneda de 50 de bani, care ți-ar fi asigurat transportul alimentelor printre rafturile magazinului?

Ei bine, există și o altă variantă de a debloca un astfel de cărucior. Comediantul Joe Heenan s-a filmat în timp ce folosea o monedă de ciocolată albă. „Nu am găsit repede o monedă pentru cărucior, așa că am folosit o ciocolățică. Sunt genial”, a spus Joe.

În filmuleț se poate observa cum moneda de ciocolată se potrivește perfect. Foarte tare!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și ție ți s-a furat sandvișul din frigiderul de la locul de muncă? INVENȚIA unui japonez va ține ”hoții de mâncare” depa... O femeie a fost mușcată de rechin, dar când a ajuns la spital, medicii și-au pus mâinile în cap! „Cum îl scoatem de acol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x