Antena Căutare

Cum sa faci primul milion la 16 ani

La 14 ani si-a inceput afacerea cu banii de buzunar. La 16 ani a facut deja primul milion de lire sterline. Este povestea succesului precoce in afaceri a unui adolescent britanic, publicata de tabloidul Daily Mail. Il cheama Christian Owens, are 16 ani si declara ca nu se va opri aici, ci vrea sa ajunga sa scoata 100 de milioane de lire sterline din afacerea sa.


INSPIRAT DE APPLE
Adolescentul britanic, care locuieste in Corby (Northants), are acum opt angajati adulti, din Marea Britanie si din Statele Unite, care lucreaza pentru el ca asistenti tehnici si de vanzari. Biroul sau se afla tot in casa fimiliei. El vrea sa deschida la anul inca doua birouri Branchr si, cu timpul, sa scoata din aceasta afacere 100 de milioane de lire sterline.
Christian sta cu parintii sai. Mama lui, Alison, are 43 de ani si este secretara la o companie, iar tatal sau, Julian, are 50 de ani si lucreaza intr-o uzina.

Christian spune ca ideea de a-si deschide afacerea i-a venit dupa ce a vizionat filmul despre succesul presedintelui executiv al companiei Apple, Steve Jobbs. Adolescentul a invatat sa foloseasca computerul de la vasta de 7 ani. La 10 ani, cand a primit un computer Mac, a inceput sa invete singur tainele desenului pe web.

Branchr functioneaza ca o platforma pentru detinatorii de site-uri web care vand spatii de reclama, si pentru oamenii de afaceri care cumpara astfel de spatii. Compania vinde acum peste 250 de milioane de spatii de reclama in fiecare luna. Aproximativ 10% din castiguri reprezinta donatii facute asociatiilor de caritate.

Tot articolul, in Jurnalul National

VIDEO! Bruxelles, orasul florilor!... "Canion", in Judetul Alba?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x