Antena Căutare

Cum să furi un iPhone și să-ți faci… un selfie

Pentru că nu toţi hoţii sunt inteligenţi şi creativi, după ce a furat un iPhone, un tânăr din New York şi-a făcut un selfie şi ajuns la poliţie.

Pentru că nu toţi hoţii sunt inteligenţi şi creativi, după ce a furat un iPhone, un tânăr din New York şi-a făcut un selfie şi ajuns la poliţie.

Este incredibil din ce motive ajung să fie prinşi unii hoţi de gadgeturi, mai ales când vine vorba de telefoane mobile. În teorie, prima regulă ca să nu fii prins este să nu te lauzi cu furtul, se pare, însă, că exact acest gest a fost făcut zilele trecute de un tânăr de 16 ani din New York.

Khayyam Alexander a furat dintr-un club, într-o seară, iPhone-ul unui copil de 14 ani, cu numele James Pugliatti. Dacă vă întrebaţi ce căuta respectivul în vârstă de 14 ani în club, motivul este simplu. Evenimentul ce se desăşura în acea seară era dedicat adolescenţilor de până la 18 ani. În acel context, Alexander a apelat la un prieten pentru a pune mâna ilegal pe un iPhone 5. Gestul stupid a venit la câteva ore după eveniment, când cei doi hoţi şi-au făcut un selfie în metrou şi l-au trimis colegilor de clasă ai lui Pugliatii. Până şi mama proprietarului de drept al telefonului a primit un SMS de la hoţi. Nu a durat mult până când întregul şir de evenimente a fost relatat poliţiei.

Citeste AICI continuarea articolului!

Vei râde cu lacrimi: Ce se întâmpla la nici doi metri de cei doi miri care se fotografiau pentru albumul de nuntă... Nu îți spune, dar te iubește: Gemenii își maschează sentimentele! Horoscopul dragostei, în perioada următoare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x